Κριτικές του Georgios
.jpeg )
Asu/Yasmin-2Your Angels
Ευχαριστώ πολύ το sexclub και το γραφείο your angels για το τελειο δώρο που μου πρόσφεραν.Η Άσσου ήταν στις τρεις πρώτες μου επιλογές και ήταν διαθέσιμη όταν ηθελα να κανονίσω.Το ραντεβού με το που την αντίκρισα κατάλαβα ότι θα πάει καλά γιατί φάνηκε πολύ θερμή από την αρχή με χαμόγελο φιλί και πολύ θετική διάθεση.Το πρόσωπο της δεν έχει σχέση με τις φωτογραφίες αλλά είναι πολύ όμορφη γυναίκα με πολύ καλό φυσικό σώμα.Χωρίς να χάσουμε χρόνο με ξεκίνησε με πίπα πολύ καλή με διαρκή πονηρά κοιτάγματα και μείναμε σε αυτή τη στάση για αρκετή ώρα χωρίς να δείξει κούραση.Φιλιά πολλά είχαμε με γλώσσα της έγλειψα τα βυζιά και το μουνι και φάνηκε να το απολαμβάνει.Μετά μου φόρεσε προφυλακτικό και τη γάμησα σε τρεις στάσεις Πρώτα αυτή από πάνω μετά στα πλάγια και για το τέλος τη σφυροπησα στα τέσσερα και τελείωσα μέσα της.Είχαμε και λίγο σοσιαλ μετά που τη ρώτησα κάποια πράγματα για τη χώρα της και αποχαιρετηστικαμε με την υπόσχεση να ξανά ανταμώσουμε.Καλη Ανάσταση!
Σόφι-2Studio Caroline
Δεν πήγα έχοντας κάποια συγκεκριμένη κοπέλα υπόψιν αλλά πέρναγα απέξω και επειδή είχα καιρό ανέβηκα να δω αν υπήρχε κάποια όμορφη.Η Σόφη είναι πολύ όμορφη και έχει τραβηχτικο παρουσιαστικο και δεν δίστασα να δώσω το οκ και πέρασα στο δωμάτιο Στα προκαταρκτικά δεν ήταν πολύ θερμή και περάσαμε στο παρασύνθημα μου φόρεσε προφυλακτικό και ξεκίνησε πίπα και μου άρεσε το θέαμα μετά έβαλε λίγο τζελ και τη γάμησα λίγο όπως ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα και για ένα δυνατό φίνις την έβαλα στα τέσσερα και εκεί της έδωσα και κατάλαβε μέχρι να τελειώσω.Θα τη χαρακτήριζα αρκετά ικανοποιητική συνάντηση με μια όμορφη κοπέλα ο χώρος πολύ καθαρός.

Mousses Strip Club Strip Club
Ευχαριστώ θερμά το sexclub και τους υπεύθυνους του στριπ κλαμπ μούσες για το δώρο τους.Συνεννόηση μια μέρα πριν πάω τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο ο οποίος ήταν πολύ ευγενικός και εξυπηρετικος , κακώς έχω στο μυαλό μου μια άλλη εικόνα για τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτά τα μαγαζιά.Πήγα με δύο φιλαράκια Δευτέρα βράδυ γύρω στις μια το μαγαζί είχε λίγο κόσμο αλλά όσο περνούσε η ώρα ήρθαν αρκετοί σίγουρα περισσότεροι από ότι περίμενα Δευτερα βράδυ. Όλοι ήταν πολύ εξυπηρετικοί τραπέζι είχαμε μπροστά στην πιστα μας έφεραν ένα μπουκάλι βότκα λεμονάδα κόκα κόλα και φιστίκια.Πάνω από δέκα κορίτσια είχε ίσως 15 οι περισσότερες πολύ εμφανίσιμες για τα γούσταμου αρκετές λατινοαμερικανες αλλά και από. Ευρώπη.Καμιά δεκαριά χόρεψαν στην πίστα και μας αναψαν.μας έδωσαν και τέσσερις κάρτες για χορό εγώ πήρα μια 45αρα Ρουμάνα δεν θυμάμαι όνομα η οποία είχε τα πιο τέλεια φυσικά βυζιά που έχω πασπατεψει.Τα φιλαράκια πήραν τρεις άλλες και πέρασαν πολύ καλά.Το μαγαζί πεντακαθαρο με ωραία μουσική περάσαμε δύο πολύ όμορφες ώρες.

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

![160x160[1]](/forum/images/Banners/160x160[1].gif)