Camille (Call Girls Athens)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Τιμή από: 150 €
- Εθνικότητα: Γαλλίδα
- Ύψος: 170 cm
- Βάρος: 48 kg
- Μαλλιά: Ξανθά
- Στήθος: A
- Link: Προβολή
- Κριτικές: 3
- Προβολές: 180
Κριτικές Χρηστών
Ευχαριστώ και πάλι το φόρουμ και το call girl Athens που μου χάρισαν μια συνάντηση με ακόμα ένα εκπληκτικό κορίτσι μετά την Άλκηστις που είχα συναντήσει πρόσφατα.
Ακόμα καλύτερα πέρασα η κοπέλα είναι ιδανική για αυτή τη δουλειά, είναι πανεμορφη καταπληκτικό σώμα πολύ ωραίος κωλος και βυζάκια με ρωγες που είναι τούρλα.
Χαμόγελο από την αρχή μέχρι το τέλος πολύ επικοινωνιακη πολύ καλά αγγλικά ακούραστη στην πίπα και μόνη της και στο 69 εκεί να την άφηνα ακόμα πίπα θα μου έκανε, για το σεξ τι να πω αλλάξαμε αρκετές στάσεις ακούραστη και στο καβαλημα έδωσε πολύ πόνο φιλιά στο στόμα όσα ήθελα ιδανική για μια συνάντηση που δεν ήθελα να τελειώσει.
Το γραφείο και πάλι άψογο.
Ψάχνω ψαχνω να βρω κάτι αρνητικό τι να βρω, κάποιος θα μπορούσε να πει για τα σιδεράκια, εγώ ούτε αυτό το βρίσκω αρνητικό δεν με ενόχλησαν σε κάτι.
Θα της βάλω σε όλα 10 και ας υπάρχουν πιο όμορφες κοπέλες γιατί είναι πολύ όμορφη και ας μην είναι η πιο όμορφη που υπάρχει.
Να σημειώσω ότι φαίνεται ακόμα μικρότερη και έχει φανταστικά μακριά μαλλιά.
Πάμε στην εμφάνιση
Κορμί αυτό που βλέπεις ίσως και λίγο καλύτερο
Η κοπέλα μοσχομυρίζει πολύ περιποιημένη, έρχεται με κρέμες και γυαλίζει
Στο πρόσωπο καλή αλλά κάτι που δεν έχει αναφερθεί είναι ότι φοράει σιδεράκια και έχει μια ελιά στο μάγουλο
Σε ντύσιμο ήρθε σε εμένα με ένα κίτρινο μίνι φορεματάκι
Στο σεξ και στην πίπα είναι πολύ καλή, ειδικά στα 4
Στο σ΄σιαλ τα αγγλικά της αρκετά καλά και είναι μόνιμα χαμογελαστή, και έχει φοβερή διάθεση να σε ικανοποιησει τόσο σεξουαλικά όσο και στο σόσιαλ
θα κάτσει ακόμα περίπου ένα μήνα
Της αρέσει πολύ το περιβάλον εργασίας της όσο και οι έλληνες
Μου είπε ότι δεν είχε ποτέ τόσο ευφ=γενικούς καθαρούς και περιποιητικούς πελάτες εκτός φυσικά ελαχίστων εξαιρέσεων

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)