Renata (Adult Club)
Κριτικές Χρηστών
Συνάντηση πριν κανένα μήνα σε γνωστό πορνοχοτελι στα νότια μου την πρότεινε τό γραφείο σαν top και ότι είναι μικρή 19 χρονών η Ρενάτα η οπός αλλιώς την λένε από κορμί είναι καλό βυζί πεσμένο νερουλό και από φάτσα ούτε κρύο ούτε ζέστη τώρα από ηλικία πρέπει να είναι γύρω 25+
Το ραντεβού ήρθε στην ώρα του αλλά μπήκε στο δωμάτιο με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα όταν την έκοψα την ρώτησα αν δεν είναι σε φάση να φύγει και να μου στείλει κάποια άλλη το γραφείο όχι μου λέει είμαι μία χαρά τελικά μία χαρά και δύο τρομαρες ήταν τέλος πάντων λέω δεν γαμιεται ότι είναι είναι τώρα αφού μπαίνει στο μπάνιο να ετοιμάσει μου έρχεται με δύο αυτοκόλλητα μαύρα στης ρώγες της αν θυμάμαι καλά είχαν σχέδιο καρδούλα από μέσα μου λέω δεν το ζω αυτό και μου λέει ξάπλωσε και μπαίνει κατευθείαν για πίπα από πίπα απλά τον έβαζε στον στόμα τής και των πήγαινε μέσα έξω χωρίς καμία τεχνική απλά να λέει ότι κάνει πίπα μόλις το γύρισα για γλυφομούνι την βλέπω να μαγκονεται της λέω χαλάρωσε εκεί έβαλα όλοι μου την τέχνη την έφτιαξα τούρμπο από στάσεις παίχτηκαν δύο μία ιεραποστολικό που στην αρχή έκλεβε κ δεν με άφηνε να μπω όλος μέσα λες και είχα κανένα ανακόντα και θα την ξεκοίλιαζα αλλά μόλις τής πήρα τά παιδιά και τα πέρασα στους ομους μου εκεί έκατσε και τόν έφαγε μία χαρά και δεύτερη στάση στα τέσσερα εκεί το ξεφτίλησα και το τέλος ήρθε μέσα στο λάστιχο
Αφού κάναμε μπάνιο παρέα και κάναμε και ένα τσιγάρο και τα ψιλό είπαμε την ξαπλώνω για δεύτερο γύρο και πάω να την αρχίσω γλυφομούνι χτυπάει το τηλέφωνο της και μου πετάγεται σαν ελατήριο μου λέει είναι ο οδηγός από κάτω πρέπει να φύγω της λέω έχω πληρώσει για μιάμιση ώρα και τά χρήματα τα τσεποσες από την αρχή του ραντεβού και δεν έχουν περάσει ούτε 55 λεπτά η απάντηση της ήταν α εγώ δεν ξέρω βρεστα με το γραφείο τελικά η Ρενάτα την έκανα και εγώ αντί να πάρω το γραφείο κατευθείαν έκατσα και ντυθηκα και όταν κατέβηκα κ Μπίκα στο αυτοκίνητο μου πήρα τηλέφωνο τό γραφείο είχε περάσει μία ώρα και ούτε δέκα λεπτά και εκεί η τηλέφωνητρία άρχιζε να μου τα μασάει ότι δεν κάθονται ακριβώς μιάμιση ώρα και κάτι τέτοιες μαλακίες λες και είχα πάρει πρώτη φορά κοπέλα από το συγκεκριμένο γραφείο τέλος πάντων από μένα όχι για δεύτερη φορά στην Ρενάτα υπηρεσίες μπουρδέλου και μαύρο στο γραφείο η μόνες που αξίζουν από εκεί μέσα είναι η Ξένια κ η Εμμανουέλα που έχω κάνει επικά γαμήσια
Να ξεκινήσω ευχαριστώντας το site το γραφείο αλλά και τον gpd για την πάσα του δώρου! Εύχαριστώ πολύ πραγματικά γιατί μπορώ να πω ότι ήταν και ένα πετυχημένο ραντεβού. Καταρχάς να ξεκινήσω ότι δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή η renata αλλα η Αγάπη αλλά επειδή θα ήταν δύσκολο να την βρω και δεν μπορούσα να περιμένω πήγα στην δεύτερη μου επιλογή την renata. Το ραντεβού ήρθε στην ώρα του και εμφανίστικε μια όμορφη κοπέλα όχι μοντέλο αλλά κοπέλα της διπλανής πόρτας μια γειτόνισα που όλοι μας θελουμε να της χτυπήσουμε το κουδούνι να ζητήσουμε κάτι και να καταλήξουμε να γαμιώμαστε. Έτσι και έγινε χτύπησε το τηλέφωνο ότι το κορίτσι έφτασε και την είδα στην. πόρτα μου και είπα εδώ είμαστε. Μικρή και ωραία. Μου είπε ότι είναι 20 χρονών. Δεν μου βγαίναν τα μαθηματικά, εγώ υπολογίζω και μετά από το σοσιαλ που είχαμε ότι είναι 25-26 αλλα μια χαρά! Μικρή είναι. Πιάσαμε την κουβέντα και τα λέγαμε ωραία. και με δικιά της παρότρυνση πήγαμε στο δωμάτιο. μου λέει πάει για ντουζ και γδύνεται μπροστά μου και βλέπω ένα κωλαράκι ποίημα. Το στήθος της είναι λίγο πεσμένο και έχει σημάδι από γέννα αλλά η κοιλιά της είναι πολύ κομπλέ. μου έκανε μια πολύ ωραία πίπα με προφυλακτικό γιτι εγώ το ζήτησα. Θα ήθελα να με κοιτάζει περισσότερο στα μάτια να πω την αλήθεια. ξεκίνησε να βάζει χέρι αλλά την σταμάτησα και την έβαλα να μου χαϊδεύει τις μπάλες. αφού έγινα τούρμπο ξεκίνησα ιεαροστολικά να την γαμαω. Αυτή έπαιζε το μουνι της και μου άρεσε πολύ. Όταν παίζουν το μουνι τους την ώρα που γαμαω κάτι με φτιάχνει πολύ δεν ξέρω γιατί. ίσως γιατί αισθάνομαι ότι το ευχαριστιούνται. μετά την γύρισα μπρούμητα που άρχισα να την γαμάω αργά και βασανιστικακαι εκεί είναι που έβγαζε ωραίες κραυγούλες. σιγά σιγά κορυφώσαμε και ήρθε το τέλος. δεύτερο γύρω δεν πήγαμε γιατί είμασταν ήδη στο 45λεπτο και δεν θα φόρτονα πάλι. Γενικά είχαμε καλή επικοινωνία και γαμηθηκαμε ωραία. Μου είπε και αυτή ότι πέρασε ωραία και μου άρεσε. Ευχαριστώ πολύ και πάλι γι το δώρο και καλά γαμήσια σε όλους.
καλη χρονια σε ολους και καλα γαμησια να μας παει πολυ ομορφα το 2026!!!
να δωσω κ εγω ενα μεγαλο ευχαριστω στο αγαπημενο μας φορουμ και στο adult club για τους διαγωνισμους που μας προσφερουν κ για το φρι φακ που απολαυσα κ ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στην Τονια την τηλεφωνητρια με την πολυ αισθησιακη φωνη η οποια πιστευω οτι ειναι μακραν η καλυτερη τηλεφωνητρια της Αθηνας!!!
αφου μιλησαμε καμια δεκαρια φορες γιατι ηταν περιοδος γιορτων κ ελειπαν πολλα κοριτσια καταφερα να κλεισω ραντεβου χθες με την Ρενατα για την οποια η Τονια με ειχε προειδοποιησει οτι δεν ειναι για πορνοσταρικες καταστασεις , αλλα για τη δικη μου φαση που ειμαι ετσι αγαπουλας κλπ θα ηταν μια χαρα με διαβεβαιωσε κιολας οτι δεν θα εχω προβλημα με το σπατουλαρισμα οποτε εδωσα το πρασινο φως.
σπευδω λοιπον στο αγαπημενο μου πορνοξενοδοχειο μπανιαριζομαι,ξυριζομαι , παρφουρμαριζομαι και περιμενω να ερθει η Ρενατα μας-πολυ μου αρεσει αυτο το ονομα επι τη ευκαιρια...
ανοιγω την πορτα μου κ ειναι πολυ θετικη η πρωτη εντυπωση , η Ρενατα ειναι πολυ χαμογελαστη κ βαζει τα γελια οταν βλεπει στην οθονη του κινητου μου οτι χαζευω τις φωτογραφιες της κ παρατηρει οτι οι φωτογραφιες της ειναι χωρις τα τατουαζ της .
πραγματικα με το που γδυθηκε ειδα οτι ειχε αρκετα τατουαζ αν κ καποια φαινονταν περισσοτερο σαν προσχεδιο για τατουαζ , δεν σταθηκα παντως τοσο πολυ εκει καθως μου αρεσε πολυ το κοριτσι κ με γκαβλωσε φουλ , εδω βεβαια για να μην παρεξηγηθω κ με βριζετε μετα μερικοι μερικοι , η Ρενατα δεν ειναι καμια θεογκομενα που θα περασει το δρομο κ θα στραβολαιμιασει το συμπαν στο περασμα της , αλλα ειναι η κοπελα της διπλανης πορτας , η γειτονισσα που ολοι μας λιγουρευομαστε κ θα νιωθαμε πολυ τυχεροι αμα καποια στιγμη μας καθοτανε.
ετσι κ εγω ενιωθα πολυ χαρουμενος που εκατσε η φαση κ ειχα επεναντι μου αυτο το πολυ γλυκο κοριτσι , ψηλολιγνο , πολυ συμπαθητικη φατσουλα , πολυ ωραια βυζακια-που ναι μεν εχουνε παρει λιγο την κατιουσα-αλλα ειναι πολυ ομορφα κ χαιρεσαι πολυ να τα ζουλας κ να τα γλειφεις .
στα του αγωνα η πιπα της ειναι πολυ ικανοποιητικη κ την κανει ακουραστα κ για οση ωρα θες.
στο γλειφομουνι δεν δυσανασχετησε καθολου κ το ευχαριστηθηκα φουλ , εχυσε κιολας μου ειπε , επαιξε κ λιγο 69 , οχι πολυ γιατι εχει ενα θεμα με τον αυχενα της εδω κ ενα μηνα μου ειπε .
στο γαμησακι επαιξαν 3 στασεις κ το καταευχαριστηθηκα τη γαμουσα κανα δεκαλεπτο παλι χωρις γκρινιες κ τιποτα περιεργο κ η πρωτη εκσεπαρμωτωση για το 2026 εγινε μεσα στη Ρενατα μας .
στα αρνητικα φιλια δεν θελει καθολου , το λεει κ στην καρτελλα βεβαια , αλλα δεν θελει ουτε στο λαιμο 'η στο προσωπο ,χανει δηλαδη αρκετα η girlfriend εμπειρια , αλλα δεν με χαλασε γιατι περασα πολυ ομορφα μαζι της .
μιλησαμε κ αρκετα μετα το τελος του αγωνα μου ειπε διαφορα προσωπικα της , τα ελληνικα της ειναι αρκετα καλα , και τη συμπαθησα πολυ , φαινεται να ειναι πραγματικα καλο παιδι .
αυτα μαγκες σε γενικες γραμμες , πολυ θετικο το προσημο με το κοριτσι μας!
να ειστε καλα , να εχουμε μια καλη χρονια οσο γινεται αυτο και να ευχαριστηθουμε γαμησια!!!!
Εύκολο μεταμεσονύχτιο ραντεβού σε κεντρικό ξενοδοχειο, καλή συνενόηση με τη Λυδία στο τηλεφωνικό κεντρο και η Ρενάτα στην ώρα της.
Έσκασε με ένα μαύρο εξωπλατο φόρεμα με στρασακια και τακουνια έτοιμη για μπουζούκια. Ύψος γύρω στο 1.70 αδύνατη με γλυκό προσωπάκι περίπου 20 χρονων. Γνωριμία στα γρήγορα και γδυσιμο για φρεσκαρισμα καθώς με ευχαρίστησε για τα χρήματα που ήδη τα είχα ακουμπήσει στο κομοδίνο . Έχει πολλά tattou που δεν με απασχολεί, ωραίο φυσικό στήθος και μαλακό δερματακι. Σημάδια καισαρικής από γεννά.
Στα του αγώνα φιλιά δεν δίνει το γράφει άλλωστε και στη καρτέλα της. Πίπα μέτρια με μπόλικο χέρι, ούτε λόγος για Πέρασμα από τα δίδυμα
καθώς χουφτωνα μια τα βυζιά της μια το κωλαρακι της. Πέρασμα λάστιχου και καβαλημα για ιππασία χωρίς κρέμες και λιπαντικά, στενό μούνακι με ωραία αίσθηση αλλά δεν άντεχε να τον πάρει βαθιά και έκλεβε συνεχεια με χέρι. Συνέχεια σε ιεραποστολικό που πάλι δεν με άφηνε να μπω όλος μέσα ποτέ με χέρι ποτέ φέρνοντας αντίσταση με τα πόδια της. Η πρώτη κατάθεση ήρθε και καθώς πήγα να βγάλω το προφυλακτικό να τη χύσω στα βυζιά αλλά το κράτησε να μη το βγάλω λέγοντας μου "No - No" 
Δεν ήθελα να χαλάσω το κλίμα, χύσιμο μέσα στη Καποτά.
Φρεσκαρισμα και τσιγαρακια όπου μιλήσαμε λίγο, τα Ελληνικά της είναι πολύ βασικά και Αγγλικά δεν γνωρίζει καθόλου. Μιλάει Ρουμανικά όπως μου είπε αλλά είναι από Μολδαβία.
Δεύτερος γύρος με πίπα πάλι και πολύ χέρι και τα δίδυμα πάλι παραπονεμένα :triste: Συνέχεια σε doggie όπου σιγά σιγά τη ξεκλείδωσα από την αντισταση που έφερνε για να μη μπω όλος μέσα και άρχισα να τη καρφώνω δυνατά και γρήγορα 
Ακολούθησε πάλι ιεραποστολικό όπου αυτή τη φορά έπεσε δυνατό σφυροκόπημα χωρίς αντισταση καθώς έδειχνε ότι γουσταρε και τον έτρωγε ακατάπαυστα παίζοντας το μούνακι της. Κάπου εκεί ήρθε και το τέλος του δεύτερου γύρου μέσα της στο προφυλακτικό.
Με ευχαρίστησε ντύθηκε και ήρθε το τέλος του ραντεβού.

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

![300x90[1]](/forum/images/Banners/300x90[1].gif)

.jpeg )