Camila (Call Girls Athens)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Τιμή από: 170 €
- Εθνικότητα: Ρωσίδα
- Ύψος: 169 cm
- Βάρος: 55 kg
- Μαλλιά: Ξανθά
- Μάτια: Πράσινα
- Στήθος: Β Φυσικό
- Link: Προβολή
- Κριτικές: 1
- Προβολές: 2
Κριτικές σε άλλα γραφεία
Κριτικές Χρηστών
Ρωσιδα, νεαρη, ομορφη, με θετικη διαθεση και φρεσκια αυρα. Το προσωπο της ιδιαιτερα ομορφο ενω το σωμα αποκλεινει απο τις φωτογραφιες αλλα δικαια της βαζω ενα 8αρι.
Θα μπορουσε να ειναι η τελεια εσκορτ αν ειχε την εμπειρια που εχουν οι παλλιες. Οι προδιαγραφες μιλανε για ενα λαμπρο μελλον διοτι εκτος απο πολυ ομορφη ειναι και συνηδειτοποιημενη, τα δινει ολα και αυτο που ειδα ειναι οτι γουσταρει.
Τα ειπαμε για λιγο στην αρχη, εχει ικανοποιητικες γνωσεις στα αγγλικα και μου αρεσε ο τροπος που σκεφτεται διοτι προσπαθει να σε καυλωσει εγκεφαλικα πριν ξεκινησουν τα προκαταρκτικα. Τα φιλια της ειχαν δοση παθους, κλεισιμο των ματιων για να τα απολαυσει καλυτερα και συμμετοχη σφιγγοντας το σωμα της πανω μου. Αφησα τον εαυτο μου ελευθερο και την εγλειψα απο τον λαιμο και κατω, κομματι κομματι σαν γλυκο που ηθελα να ευχαριστηθω. Στα βυζια και στο μουνι γουσταρει πολυ, ηταν καθαρη και ξυρισμενη. Μετα ηρθε εκεινη πανω μου και εκανε την ιδια διαδρομη στο σωμα μου. Το τσιμπουκι το εχει εξελιγμενο με πολλες προσπαθειες για deep αλλα και καλο γλειψιμο στα παπαρια. Μου την εκανε πετρα εν ολιγοις πριν την βαλω στα τεσσερα και την γαμησω τερμα καυλωμενος. Γινεται γατακι στο σεξ, της αρεσει πολυ και στηνεται να τον παρει ολο μεσα. Το μουνακι της ειναι πολυ καλο απο αισθηση, λιγο οτι δεν γαμιεται πολυ, λιγο οτι ειναι απο φυσικο του οσο στενο, ολα συνομοτουν για να περασεις καλα μαζι της.
Στο διαλειμμα καναμε παλι λιγο διαλογο και ξεκινησαμε παλι προκαταρκτικα. Ιδια συμμετοχη, πολυ ευδιαθετη και επεμεινε να μου τον κανει σκληρο. Με καβαλησε για μερικα λεπτα ακομα αφου δεν μου ειχε φυγει εντελως η κουραση και μετα παλι με πισωκολλητο συνεχισαμε μεχρι το φιναλε που ηρθε με χυσιμο στα κωλομερια.
Δεν εμεινε χρονος στο τελος για αλλο λιγο διαλογο αλλα εχω πολλες ελπιδες να την παρω ξανα τις προσεχεις ημερες.

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

![300x90[1]](/forum/images/Banners/300x90[1].gif)
.jpeg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)