Katia-2 (Your Angels)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Τιμή από: 120 €
- Εθνικότητα: Ρωσίδα
- Ύψος: 167 cm
- Βάρος: 52 kg
- Μαλλιά: Ξανθά
- Μάτια: Μπλε
- Στήθος: B Φυσικό
- Link: Προβολή
- Κριτικές: 1
- Προβολές: 28
Κριτικές σε άλλα γραφεία
Κριτικές Χρηστών
Πήγαινα για Jesika αλλά μας την έκανε, δεύτερη επιλογή Katia. με το γραφείο όλα καλά , η νεαρά μας έφτασε με δεκάλεπτη καθυστέρηση με την μαύρη φορεματάρα της περιποιημένη και φρεσκαδούρα. Νορμάλ πρόσωπο ίσως και με ελαφρύ βάψιμο σκουλαρίκι στην μύτη . Από αγγλικά καλά το πάει είπαμε δυο κουβέντες και πέρασε για μπάνιο. Κορμάκι φυσικότατο , στήθη καλά κρατούν όπως και το πωπουδάκι της. Πολλά φιλιά πέσανε γενικά γουστάρει αλλά γουστάρει να της πιπιλάς τις ρόγες. Πίπα οκ καλή κάνει και περνάει από μπαλάκια. Σχετικά με το γαμήσι δίνει ένταση , κοπανιέται καλά , δεν κλέβει , όσο πιο βαθιά τόσο πιο καλά. Ειδικά στα 4 εκεί είναι που σκίζει τα σεντόνια η άτιμη. Περάσαμε για μπάνιο αλλά δεν πρόβαλα να τελειώσω και όρμησε η ρουφιάνα, αντί να πάω για σιγαρέτο πήρε μόνο εκείνη το πούρο . 'Όπως ήμουν της ζητάω να φέρω καπότες και γαμηθήκαμε στο μπάνιο όρθια , καλά που δεν σαβουροθήκαμε με τα νερά. Τελειώσαμε , φρεσκαριστήκαμε και καλό μας βράδυ.

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

ωραιος!
για σπατουλαρισμα δεν εγραψες κατι
Γλειφωμούνι; Δεν ρωτάω για μένα.... για ενα ξάδερφο απο το χωριό...
Tiburonblanco ρε ξαδελφουλη κ εσυ εισαι μελος εδω ρε γιγαντα ?
α κάναμε και 69 , δεκτική στην σπάτουλα
πες στον ξάδελφο να βάλει καμιά κατσίκα να τον περάσει σπάτουλα
TOMCRUISE εβαλες τα θεμελια, δουλευω και για σενα... εισαι TOP GUN
βρε @ Tiburonblanco μπας και ο ξάδελφος από το χωριό είναι ο @ Tomcruise?
κοιταξε χωριο εχω αλλα δεν ειμαι χωριατης κιολας,γεννημμα θρεμμα Αθηναιος ειμαι κ ας ειμαι παοκι χαχα