Θάλεια (Ανεξάρτητες Βίζιτες)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Τιμή από: 150 €
- Εθνικότητα: Ελληνίδα
- Πόλη: Αθήνα
- Κριτικές: 4
- Προβολές: 136
Κριτικές Χρηστών
Η Θάλεια λοιπόν...
Ωραία γυναίκα, ευχάριστη, ευγενική με ωραίο vibe. Σίγουρα της αρέσει αυτό που κάνει, δεν είναι αγγαρεία για εκείνη. Άκρως παθιασμένη και ερωτική!
Ακριβής στην ώρα του ραντεβού, μάλιστα είχε ενημερώσει μισή ώρα νωρίτερα ότι είχε ξεκινήσει και ήταν στο δρόμο.
Στο κομμάτι του σεξ με ξέρετε δεν συνηθίζω να λέω πολλές λεπτομέρειες, θα σχολιάσω όμως ότι κάνει πολύ καλό στοματικό, κάτι που εκτιμώ ιδιαιτέρως.
Επίσης, θα κάνω ιδιαίτερη αναφορά στην επιδερμίδα της, είναι πολύ απαλή.
Και τέλος, θα πω ότι η Θάλεια φαίνεται και καλό άτομο, όχι σύνηθες στον χώρο.
Την επόμενη φορά θα είμαστε και οι δυο πιο χαλαροί και θα περάσουμε ακόμα καλύτερα!
"Είσαι εκεί μέσα στο όνειρο
είσαι αλλού μέσα στου όχλου τη βουή
Στο φιλί του ανώνυμου
και σ'αυτόν που πάντα για σένα είναι εκεί
Πάνω σου άτσαλα
σώματα θα προσγειωθούν
Γι αυτό γίνε εσύ χώμα γόνιμο
Άδοξα τ' άνθη τους πριν μαραθούν
Γυναίκα μεσολάβησε στον άντρα και τη γνώση
σαν προβολή του όφι
Δυστυχώς ο πλούσιος τω πνεύματι
έβαλε στόχο ιδανικό Θεό
Γυναίκα γίνε η ανασταλτική αιτία
γιατί τελειώσανε τ'αστεία
Ο στόχος άλλαξε
και μετατράπηκε σε από μηχανής Θεό"
Η Θάλεια ήταν μία από τις εννέα Μούσες της αρχαιότητας και -από την ετυμολογία του ονόματός της- εκείνη που έκανε να ανθίσει η κόσμια και ευπρεπής ευθυμία, ενώ αποχωρούσε όταν χανόταν το μέτρο.
Κάτι το ένστικτο λοιπόν και κάτι η προτροπή του τολμηρού συναγωνιστή Pe27, συνετέλεσαν στην απόφαση να επικοινωνήσω με τη σύγχρονη Θάλεια για να διαπιστώσω αν εκτός από το όνομα είχε και τη χάρη της θεότητας. Έτσι λοιπόν, με 2-3 μηνύματα μέσω WhatsApp κανονίστηκε συνάντηση στο ξενοδοχειάκι της γνωστής αλυσίδας στα ΒΠ, με μια επιβεβαίωση νωρίς το μεσημέρι της ίδιας μέρας (ενημερωτικά, επειδή το κορίτσι έχει πρωινή εργασία, οι απαντήσεις σε μηνύματα προ μεσημβρίας καθυστερούν σχετικά).
Οι πορνοετοιμασίες είχαν γίνει από την προηγούμενη, οπότε αφού πήρα ένα από τα αγαπημένα μου δωμάτια, μετά από ένα ντουζάκι για να φύγει μεταξύ άλλων και η ένταση της ημέρας, βρίσκομαι να την περιμένω ακούγοντας μουσικούλα. Με μια μικρή καθυστέρηση από την πλευρά της -για την οποία είχε εγκαίρως ενημερώσει- ακούω το μαγικό χτύπημα στην πορτούλα και...
Μόλις άνοιξα είδα ένα κορίτσι 1.62-1.65, όμορφο, με πανέξυπνα μάτια και τη φρεσκάδα της ηλικίας της (~28). Ντύσιμο ταιριαστό στο στυλ της… κολάν, ψηλές μπότες, τιραντάκι που αναδείκνυε το στήθος της και σακάκι. Επειδή οι υπάρχουσες περιγραφές αποδίδουν άριστα την εμφάνισή της, θα προσθέσω μόνο ότι είχε έναν πολύ ωραίο αέρα και χαρακτήρα που προάγει την επικοινωνία, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί από τα πρώτα κιόλας λεπτά ένα όμορφο κλίμα.
Μετά από 1-2 γουλιές κρασάκι, τα ρούχα άρχισαν να βγαίνουν σε GF ατμόσφαιρα με ατελείωτα γλωσσόφιλα και χάδια, για να ξεκινήσουμε τον αγώνα -μετά από ένα διάλειμμα για φρεσκάρισμα- με γλείψιμο από μέρους μου, στο οποίο συμμετείχε ενεργά και κατηύθυνε μέχρι τέλους, αφού ήταν αδύνατο να ξεκολλήσω από ένα από τα πιο νόστιμα μουνάκια που έχω γευτεί. Αφού πήρε κάποιες ανάσες, ανέλαβε εκείνη δράση με μια υγρή και απολαυστική πιπούλα, φτυσίματα, προσπάθειες για deep με πνιξίματα, καραμέλωμα υπαρχηγών και συνεχή οπτική επαφή, την ώρα που απολάμβανα στον καθρέφτη τη θέα του τουρλωμένου κωλαρακίου της. Ακολούθησε πέρασμα σκούφου και εναλλαγή στάσεων από ιεραποστολικό σε διάφορες παραλλαγές (κλασικό, με πόδια τυλιγμένα γύρω από τη μέση μου, στους ώμους με ανέβασμα έντασης) και cow, μέχρι στα τέσσερα με σφαλιαρίτσες στην ένταση που... άρμοζε και flat doggy με δυνατό κάρφωμα, μέχρι να έρθει το τέλος -κατόπιν αιτήματος της κορασίδας- μέσα στο σκουφί.
Αυτό που είναι αξιοσημείωτο, είναι πως καθ’ όλη τη διάρκεια η συμμετοχή της ήταν εντυπωσιακή, καθώς δεν έπαιρνε τα μάτια από πάνω μου, τα γλωσσόφιλα -στις στάσεις που το επέτρεπαν- δε σταμάτησαν λεπτό, ενώ τα χέρια της ήταν απίστευτα δραστήρια, πότε χαϊδεύοντας τα @@ και πότε υποβοηθώντας τη δική της ευχαρίστηση.
Ντουζάκια αμφότερων, λίγο σόσιαλ συνοδεία κρασιού και πριν καλά-καλά το καταλάβω η πετσέτα είχε φύγει και το κορίτσι είχε πιάσει δουλειά βάζοντας όλη της την τέχνη, για να επιτευχθεί ανόρθωση και να τα περάσουμε σε δεύτερο γύρο στάσεων. Επειδή όπως έχω ξαναπεί, όταν ο δεύτερος γύρος είναι στα καπάκια, το λάστιχο έχει την επίδρασή του στην σκληρότητα του εργαλείου, μετά από 10-15’ με ξάπλωσε πίσω για μια απολαυστική πιπούλα με όλα τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά μέχρι να έρθει το τέλος, αυτή τη φορά στο προσωπάκι της, με κολακευτικά σχόλια από την πλευρά της (τι κάνει ο ανανάς…).
Μπανάκια, δωράκι, λίγο σόσιαλ και αποχαιρετισμός με αγκαλιές, φιλιά και υποσχέσεις νέας αντάμωσης.
Συμπερασματικά: Το κορίτσι είναι μια καθημερινή κοπέλα που στάζει καύλα. Είναι η Β2Β πωλήτρια που έχει έρθει να σου παρουσιάσει νέα προϊόντα και την ώρα που σου μιλάει το μυαλό σου ταξιδεύει πώς θα την έχεις στο κρεβάτι σου, γιατί έχει αυτό το "κάτι" που λειτουργεί απίστευτα θελκτικά. Από την όλη στάση της είναι εμφανές ότι γουστάρει το σεξ και απλώς αποφάσισε να αξιοποιήσει τη φυσική της έφεση, δίνοντας μας τη δυνατότητα να την απολαύσουμε. Δε χασομεράει στην αρχή ή στα ενδιάμεσα, δίνει ασταμάτητα γλωσσόφιλα και δείχνει ότι απολαμβάνει να την περιποιείσαι, ενώ ανταποδίδει με πάθος και ένταση, χωρίς να κλέβει στις στάσεις. Συμμετέχει ενεργά από την αρχή ως το τέλος, και εναλλάσσεται μεταξύ γατούλας και αγριόγατας με μεγάλη ευκολία, ανεβάζει για πλάκα στροφές (χωρίς κόφτες, αλλά με ξεκάθαρα όρια), προσφέροντας έτσι μια GF εμπειρία που φτάνει μέχρι τις παρυφές της PSE…
Για να γίνει λοιπόν η σύνδεση με την εισαγωγή, η Θάλεια -ως άξια διάδοχος της αίγλης του ονόματός της- εμφανίστηκε στο χώρο για να φέρει ευθυμία στον ανδρικό πληθυσμό. Αν της αποδώσεις τις «τιμές» που της αρμόζουν, θα στο επιστέψει εις πολλαπλούν, ενώ το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι ότι -όπως και η συνονόματή της θεότητα- θα αποχωρήσει μόνο αν νιώσει πως χάνεται το μέτρο…
Αυτά τα ολίγα γκάιζ για το new entry του φόρουμ.
Be well, fuck better!
Update/διόρθωση: Το τελείωμα -όπως αναφέρω και στο κείμενο- έγινε στο πρόσωπο και όχι στο στόμα που εκ παραδρομής περάστηκε.
Μετά τις ιδιαίτερα θετικές κριτικές από έμπειρα μέλη, η απόφαση για συνάντηση με τη Θάλεια ήταν μονόδρομος. Η επικοινωνία μέσω WhatsApp ήταν άμεση και εύκολη, ενώ το ραντεβού δόθηκε στον Μπιλάκο.
Πρώτη Εντύπωση & Εμφάνιση
Παρά την μικρή καθυστέρηση λόγω κίνησης, η παρουσία της με αποζημίωσε αμέσως.
- Εμφάνιση: Ντυμένη με γούστο, διαθέτει όμορφο προσωπάκι και αδύνατο, καλοσχηματισμένο κορμί με φυσικό στήθος (3άρι).
- Λεπτομέρειες: Ένα διακριτικό κρικάκι στη μύτη και μικρά καλόγουστα τατουάζ που προσθέτουν στο στυλ
- Vibe: Εξαιρετικά πρόσχαρη και "έξω καρδιά". Ο πάγος έσπασε από το πρώτο δευτερόλεπτο χάρη στον χαρακτήρα της.
Το Κυρίως Μενού
Η διαδικασία ξεκίνησε χωρίς χρονοτριβές μετά το απαραίτητο φρεσκάρισμα:
• Prelude: Παθιάρικα γλωσσόφιλα που έδιναν ρυθμό και ένα πολύ δυνατό, περιποιητικό στοματικό με προσοχή σε όλη την περιοχή.
• Action: Στο δικό μου κομμάτι, η κοπέλα έδειχνε να το απολαμβάνει πραγματικά, ήταν "υγρή" και πολύ συμμετοχική, αναφέροντας μάλιστα πως την εξέπληξε ευχάριστα η απόδοσή μου…
Στάσεις:
- Ιεραποστολικό: Με συνεχή φιλιά και τα πόδια στους ώμους για βαθιά διείσδυση.
- Cowgirl: Πολύ έντονο ratio, με την ίδια να χτυπιέται και να αυτοϊκανοποιείται μέχρι να φτάσει σε οργασμό.
- Doggy: Φάνηκε να το διασκεδάζει ιδιαίτερα, δέχοντας ευχάριστα μερικές σφαλιαρίτσες στο στητό της όμορφο κωλαράκι.
Επίλογος & Social
Μετά από ένα απαραίτητο διάλειμμα για ανάσες (είχαμε γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα), ακολούθησε δεύτερος γύρος στοματικού που οδήγησε σε τελείωμα με κατάποση.
Ο χρόνος που απέμεινε κύλησε με πολύ ποιοτικό social, επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται για μια κοπέλα με τρομερή όρεξη για αυτό που κάνει.
Συμπέρασμα: Εκτός από την εμφάνιση, με κέρδισε ο χαρακτήρας και η ενέργεια της.
Δεν "διεκπεραιώνει", αλλά συμμετέχει ενεργά.
Μπήκε ήδη στη λίστα με τα "στανταράκια" μου.
ωραιος ο παικτης!!!
αμσ μου κανει τη χαρη για μεταμεσονυκτιο ραντεβου θα τη γνωρισω κ γω
@geroksouras η ηλικία που έχει δηλώσει είναι 27. Και εκεί κοντά φαίνεται…
Εύγε!
Έμπλεξε με την παρέα των ταλαντούχων γλειφομουνάκηδων το κορίτσι… ααααχ!
@tomcruise θα στην κάνει και θα το αφυδατώσεις…
Χτεσινή συνάντηση με θαλεια .
Η αλήθεια είναι ότι ήταν για εμένα ένα υψηλό ρίσκο καθώς εμφανίστηκε εδώ μέσα από το πουθενά , δε είχε γράψει κανείς εμπειρία μαζί της , η αν δούλευε αλλού για να μπορώ να ψάξω σχόλια , πάταγα στη εφαρμογή της στη αγγελία στο σύνδεσμο και δε άνοιγε της το έδειξα κιόλας . Συνήθως τέτοια ρίσκα δε κάνω αλλά επικοινώνησα μαζί της και είδα ότι ηταν πολύ ευγενική και ξεκάθαρη στο τι προσφέρει . Επίσης αν και στη αγγελία γράφει μόνο ως τις 1800 ότι κάνει ραντεβού της ζήτησα επειδή σχολάω πιο αργά να με δει πιο αργά και αν γίνεται σκ κατεξαιρεση . Επειδή της το πα ευγενικά και χωρίς πίεση ανταποκρίθηκε και δέχτηκε αλλά τελικά μπόρεσα να τη συναντήσω και χτες τρεις ώρες μετά τη επικοινωνία .
Η κοπέλα καταρχήν είναι Εγγλέζος στα ραντεβού της . Είχαμε πει 21.00 και ήρθε ακριβώς 21.00
Σώμα είναι ότι βλέπετε στις φωτό αλλά με πρόσωπο μόνο διαφορετικό της φωτό στο what’s up για ευνόητους λόγους
Το σώμα όμως ήταν ίδιο με λίγα τατουάζ διάσπαρτα όχι ενοχλητικά , βυζια φυσικά μέγεθος c περίπου . Ηλικία ως 30 θα τη έκανα , γλυκό πρόσωπο με ένα σκουλαρίκι στη μύτη ανάμεσα (το μόνο που με ψαλεί γενικά σε μια γυναίκα αλλά το παράκαμψα) καστανόξανθη
Ντύσιμο υπερκαυλωτικο total black φόρεμα , εσώρουχα , κάλτσες διχτυωτές, γόβες τα πάντα μαύρα
Το ραντεβού ήταν δυωρο και ανησύχησα μήπως τρώει ώρα να πω τη αλήθεια και η ίδια στη αρχή αν κατάλαβα ανησυχούσε μήπως δε μου άρεσε αλλά τπτ από τα δύο δε συνέβαινε για κάποιο λόγο είχε λυθεί η γλώσσα και στους δύο και μιλάγαμε χωρίς να έχουμε αίσθηση του χρόνου αβίαστα σα να γνωριζόμαστε χρόνια . Οπότε ξεκίνησε ο αγώνας τρία τέταρτα μετά και κατάφερε σε μια ώρα και ένα τέταρτο να με τελειώσει άνετα τρεις φορές που πάντα το κάνω αλλά σε δυωρο . Αυτή αν είχαμε χειριστεί αλλιώς το χρόνο με είχε άνετα 4-5 φορές . Της έκανε εντύπωση μάλιστα το πόσο άνετα τελείωνα παρόλο μεγαλύτερης ηλικίας σε σχέση με μικρότερους πελάτες που δε το καταφέρνουν
Είχε ένα παράπονο στο τέλος ήθελε παραπάνω σεξ από εμένα (γιατί στο τέλος τελείωσα μέ πίπα ) και της υποσχέθηκα ότι τη άλλη φορά θα κάνουμε περισσότερα
Η κοπέλα το ζούσε από τη αρχή στο σεξ τη πρώτη Φορά με είχε καβαλήσει και ανεβοκαταινενε σα τρελή είχε καυλωσει και φαινόταν κατέβαζε υγρά , δάχτυλα στο μουνακι άφηνε και το απολάμβανε , φίλια στο στόμα κανονικά σε όλο το ραντεβού , πίπα κορυφαία με περιποίηση γύρω γύρω στη περιοχή . Γενικά ήταν ένα από τα καλύτερα ραντεβού που έχω κάνει και απορώ πως δε είναι γνωστή τόσο στο χώρο και δε έχει χτίσει πολύ μεγαλύτερο όνομα . Από ότι μου πε δούλευε παλιά σε ένα γραφείο (όχι από τα γνωστά εδώ μέσα) και περίμενα πως σα ανεξάρτητη που ναι με αυτό που έζησα θα έπρεπε να είναι στις τοπ επιλογές
Τη ευχαριστώ για όλα όσα μου προσέφερε και κυρίως για τ διαλακτικότητα στη συνάντηση για το ότι το ραντεβού έγινε εκτός ωραρίου της αν και το ζήτησα αργά . Τηρήθηκαν στο έπακρο όλα όσα είχαν συμφωνηθεί και θα γίνει στανταρακι σίγουρα
Η γλώσσα λύθηκε, αλλά δε μας είπες (αν και άλλος πρέπει να κάνει την ερώτηση…) το ‘γλειψες καθόλου το κορίτσι;
@sniper κάτι έκανα και εγώ …
@arpagas οι φωτό ναι το πρόσωπο όχι και το μαλλί πιο καστανόξανθο

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

Εύγε! Χαίρομαι που επιμείναμε...