Ρία (Call Girls Athens)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Τιμή από: 160 €
- Εθνικότητα: Ελληνίδα
- Ύψος: 175 cm
- Βάρος: 66 kg
- Μαλλιά: Ξανθά
- Μάτια: Καφέ (Καστανά)
- Στήθος: Β Φυσικο
- Link: Προβολή
- Κριτικές: 1
- Προβολές: 185
Κριτικές σε άλλα γραφεία
Κριτικές Χρηστών
Το γραφείο διευκόλυνε στο μέγιστο την εύρεση της κατάλληλης γκόμενας αλλά και γενικά το κλείσιμο με μερικά μηνύματα ήταν πολύ βολικό. Ήθελα να έχει όμορφο σώμα, ειδικά κώλο... χωρίς να είναι αναγκαίο το πρωκτικό.
Η γκόμενα έφτασε στην ώρα της περίπου. Εμφανισιακά αυτό που βλέπετε, ένα σώμα που πιάνει άνετα το 9 για να μην πω το 10. Το πρόσωπο μια μέτρια κατάσταση αλλά είπαμε την κωλάρα ήθελα και την έχει μάγκες!!! Όλα πάνω της είναι φυσικά, στα 30+ σε ηλικία, ευδιάθετη και με όρεξη να μιλήσει τόσο όσο για να ανάψει η φάση και όχι για να φάει χρόνο. Την κοίταξα από πάνω μέχρι κάτω και έκανε το ίδιο συμπεραίνοντας με ένα εγκριτικό και θετικό ύφος στο πρόσωπο. Ακολούθησαν κάποια κομπλιμέντα και αρχίσαμε τα φιλιά στο στόμα.
Δεν θα αναλύσω πολύ αλλά όταν έφτασα στο μουνί για γλείψιμο είχε ήδη κατεβάσει υγρά και μύριζε καύλα η περιοχή. Ξεκίνησα εγώ άλλα συνεχίσαμε με 69. Βαθύ τσιμπούκι με πολύ σάλιωμα και επιμονή η οποία με ανάγκασε πολλές φορές να την σταματήσω για να μην χύσω. Σηκώθηκα, της έδωσα τα αρχίδια και τα έγλειψε και μετά στα τέσσερα της τον κάρφωσα στην μουνάρα. Ανέβηκε η ταχύτητα και αρχίσανε τα ηχητικά που ήταν λογικό με τον πόνο που έδινα να είναι αληθινά και δυνατά. Η αίσθηση πολύ καύλα μέσα της, θερμή στο γαμήσι και θέλει και εκείνη να την σκίζεις. Κατέθεσα πάνω στην όμορφη κωλάρα και μείναμε αγκαλιά για λίγα λεπτά πριν αρχίσει ο δεύτερος γύρος.
Αρχίσαμε ξανά με πιο χαλαρό ρυθμό μετά από δυνατή πίπα με mouthfuck. Στην αρχή είχαμε ένα gfe σκηνικό αλλά μετά γύρισε από πάνω μου και με τον ίδιο ξέφρενο ρυθμό που την γαμούσα στον πρώτο γύρο άρχισε να κοπανιέται πάνω μου. Μετά από λίγο ξανά εγώ από πάνω με συνέχεια μέχρι να χύσω.
Απόπειρα εισόδου από τον κώλο δεν έγινε αυτή τη φορά αλλά ήταν δεκτική σε λίγο δάχτυλο.
Αυτό το γαμήσι μαζί της το έζησα πολύ δυνατά και το ίδιο νομίζω και εκείνη. Αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση Ελληνίδας εσκορτ και μιας κωλάρας που για μένα είναι η τοπ όλων όσων έχω δει μέχρι τώρα.

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

.jpeg)