Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Lana-5  (Your Angels)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

Kinky Savage AvatarKinky SavageΜηνύματα: 0 Κριτικές: 19

Ιστορίες: 0

Μια ωραία νύχτα με τη Lana Αξιολόγηση: 7.83 — 03/06/2026 - 15:37
Μια ωραία νύχτα με τη Lana Αξιολόγηση: 7.83 — 03/06/2026 - 15:37

Χαζεύοντας στο site των Angels έπεσε το μάτι μου πάνω στη Λάνα. Ουκρανία βλέπω και ενα παρουσιαστικό που κάτι μου έβγαλε. Τα κορίτσια με εξυπηρέτησαν και έκλεισα ραντεβού στον χώρο μου.

Σκάει λοιπόν ένα κοντοπούτανο με βαθύ μπλέ μάτι, ωραίο σώμα με κωλάρα και βυζάκι, καθαρό και περιποιημένο. Το social της έτσι και έτσι και αφού τακτοποιήσαμε το οικονομικό περάσαμε στα ενδότερα.

Τα φιλιά μπορώ να πώ οτι θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, αλλα σιγά σιγά κάπως με λίγο χούφτωμα σηκωθηκε η σημαία. Εκεί είναι που πήραμε μπρός...Ξεκινήσαμε με καλή πίπα να ανέβουν τα αίματα και ανεβαίνει πάνω μου. Βάζω σκουφάκι και μπαίνω μεσα της. Το μουνάκι της υγρό με υποδέχτηκε και ένιωσα υπέροχα μέσα της. Γαμηθήκαμε και αποστολικό και κάπως έτσι τελείωσε ο πρώτος γύρος.

Μετά από ένα φρεσκάρισμα και λίγο υπτυπώδες social ξεκινήσαμε για τον επόμενο γύρο...πίπα σε πολύ καλά επίπεδα και τίμιο γαμισάκι που ακολούθησε. Θαύμασα το πίσω μέρος με reverse cow και την γύρισα για να ευχαριστηθώ και λίγο βυζάκι. Κάπως έτσι κλείσαμε την νύχτα μας με το βλέμα της ακόμα καρφωμένο στα μάτια μου.

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 1 ώρα
Κόστος (€) 200
Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
Ηλικία πελάτη 40-49
Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
Εκσπερμάτωση Στο σώμα
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
Μέρος συνάντησης Στον χώρο μου
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
Σχολιάστε
Πρόσωπο