Κορίνα (Call Girls Athens)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Τιμή από: 150 €
- Εθνικότητα: Ελληνίδα
- Ύψος: 163 cm
- Βάρος: 63 kg
- Μαλλιά: Μαύρα
- Μάτια: Καφέ (Καστανά)
- Στήθος: C Φυσικό
- Link: Προβολή
- Κριτικές: 2
- Προβολές: 778
Κριτικές Χρηστών
Η γκομενα ειναι καλη απο εμφανιση και προσχαρη, με την παρουσια της και μονο δημιουργει θετικα συναισθηματα. Μου αρεσανε τα πιασιματα της, δεν ειναι η λεπτη γκομενα που μοιαζει με μοντελο αλλα εμεις που εκτιμαμε τα πλουσια φυσικα βυζια και την κωλαρα που παθαινεις πλακα οταν την βλεπεις στημενη στα τεσσερα, ειναι εξαιρετικο κομματι.
Πεντακαθαρη με λειο και ατριχο δερμα, βαμμενη, και με θυλικοτατο αρωμα.. ετσι μου ηρθε και γεμισε την καρδια μου με χαρα περισσοτερο και απο τα λουλουδια της ανοιξης....
Χρησιμοποιησα πικαντικα λογια στον διαλογο και απαντησε με τον ιδιο τονο, ευχαριστημενη με τους τροπους μου. Τα φιλια της βαθια και με διαρκεια για να τα ευχαριστηθω. Μετα μελετησα τα βυζια και το μουνι της με εργαλειο την γλωσσα μου. Η πιπιλα στις ρωγες την εκανε να κοκκινισει στο προσωπο, επισης εμφανιστηκε χαμογελο 50/50 καυλας και χαρας. Σχεδον ασυγκρατητη μου τον πηρε στο στομα και αρχισε να πιπιλαει οπως ενα πεινασμενο μωρο το μπιμπερο της. Επαιζα με τα μαλλια της και μετα της των εχωνα μεχρι πισω στο λαρυγγι. Οχι δεν ακουσα, ουτε και τραβηχτηκε. Συνολικα οσο καναμε σεξ ηταν απολυτα δοτικη και μαλιστα εβγαλε πειρα που δεν θα περιμενα για την ηλικια της.
Οταν εφτασε η ωρα του σεξ ηθελα αλλο λιγο να ειμαι χαλαρος οποτε της ζητησα να ανεβει πανω μου. Εκει που περιμενα μηχανικες κινησεις η γκομενα συνεχισε το gfe, φιλια καθε τοσο αλλα πανω απο ολα μια φυσικη κινηση και εκφραση στο προσωπο της που εδειχνε ηδονη και μονο. Μετα στα τεσσερα για να δωσω πονο με την ομορφη θεα. Στησιμο πολυ καλο, οπως πρεπει με το κεφαλι χαμηλα και τον κωλο ψιλα. Η κωλοτρυπα της λιγο δουλεμμενη και ηδη ειναι στο προγραμμα να την ξαναπαρω για να μπω μεσα της. Οι αντοχες της τελειες δεδομενου οτι ειχα παθιαστει και δεν μπορουσα να κρατηθω...
Δεν καναμε δυο φορες σεξ γιατι η μια ηταν με διαρκεια και πολλες στασεις ακομα που δεν θα πω.
Αρκει τελειωνοντας να σας πω οτι η περιπτωση της Κορινας ειναι ενα αψογο vfm ειδικα στις υπηρεσιες.
Ευχαριστώ πολύ το Sexclub και το Call Girls Athens για το FF. Τίτλος, κοντρα ρόλος.. Όποιος με γνωρίζει μέσω του σαιτ θα καταλάβει τι εννοώ.. Οι γυναίκες που μου αρεσουν ειναι οι αδύνατες, πετιτ, σλιμ, όπως θέλετε πείτε το. Ειχα διαλεξει 2 αλλες κοπέλες αλλα δυστυχώς, ή ευτυχώς, δεν ήταν διαθέσιμες. Στέλνω μήνυμα στο γραφείο για το ποιες ειναι διαθέσιμες, μου δίνει 6 ονόματα, διαλέγω μια πετιτ, απο αυτές που μου αρέσουν αλλα σκέφτηκα αφου δεν εχεις γαμησει ποτε μπαμπατσικη γυναικα, άλλαξε το και ζητά Κόρινα. Ετσι μέσα σε 30 δευτερόλεπτα ξαναστέλνω μήνυμα και τους ζητάω την Κόρινα. Προφανως σκέφτηκα οτι αφου ουσιαστικά δεν πληρώνω, ας δοκιμάσουμε κατι διαφορετικό απο αυτο που μου αρέσει να δουμε πως θα πάει. Φτάνω ξενοδοχείο, κανω μπάνιο πάλι, χτυπάει η πόρτα πάρα 10. Ευτυχώς ειχα προλαβει να ετοιμαστώ, ανοίγω, βλεπω μια κοπελα μετρίου αναστηματος, λιγο μελαχροινου χρωματος, με μαυρο μαλλί, φαινόταν ότι τα ειχε τα κιλά της αλλα η ιδέα μου ειχε καρφωθεί οπότε δεν με πτόησε κατι. Γνωριζόμαστε, λέμε 2 κουβέντες, ευχάριστος ανθρωπος, νεαρής ηλικίας γύρω στα 23, μιλαει αρκετά αλλα οκ, δεν με πείραξε ιδιαίτερα γιατι μόνη της ξεκίνησε τα πάντα. Γδύνεται να μπει για μπάνιο, εκει ξενέρωσα λιγο γιατι τα κιλά ήταν αρκετά για τα δικά μου γούστα, αλλα ακάθεκτος εγω. Έχει αρκετή κυτταρίτιδα στον τεράστιο κωλο της αλλα στα 4 δεν φαινεται αυτο. Βυζι μεγαλουτσικοβαλλα αρκετα πεσμενο. Αρχίζουμε τα γλωσσοφιλα, γαμιομαστε, χυνω. Πάμε για μπάνιο ξαναγαμιομαστε , ξαναχυνω. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες γιατι ήταν απο τα ραντεβού που σίγουρα δεν θα επαναλάβω, οχι λόγω του κοριτσιού αλλα λόγω των δικών μου προτιμήσεων.
Γενικά θα πω οτι το κοριτσι, σε όσους αρέσουν οι μπαμπτσικες γκομενες, ειναι μια χαρα. Το μουνακι της μούσκεμα, τελειωνε ειδικά στο γλειψιμο, γαμηθηκαμε μονο στα 4 γιατι δεν ήθελα κατι άλλο. Γενικως παντως, αν μου άρεσαν τέτοιου σωματοτυπου γυναικες, θα έπαιρνε αρκετα καλό βαθμό γιατι και ευχάριστη ήταν και καυλιαρα και πολύ καλή πιπα με περιποίηση και των μπαλων έκανε και όλα. Προφανως και υπαρχουν chubby γυναίκες που ειναι πολυ πιο ομορφες... Επειδή ειλικρινά θα ήταν κρίμα να το χαντακώσω το κοριτσι γιατί ήταν εντελώς δικη μου επιλογή να την διαλέξω εφόσον απέχει παρασάγγας απο αυτο που μου αρέσει, θα την βαθμολογήσω με την λογική οτι μου αρεσουν γυναικες τέτοιου σωματοτυπου.Τατουαζ να σας πω την αλήθεια δεν προσεξα αν εχει... Κοντρα ρόλος λοιπόν για εμένα!
επραξες σαν σωστος μπουρδελιαρης, προτιμησες πολυ καλο σερβις εναντι εμφανισης ευγε
Εύγε θείε! Με εξέπληξες ευχάριστα!
Ερώτηση: τι είναι τα «μεγαλουτσικόβαλλα»; :P
Από τις καλύτερες κριτικές που εχω διαβάσει με ουσία, ευχαριστώ αδερφέ
Νομίζω ότι πρέπει να κάνω ένα ραντεβού με την εν λόγω κορασίδα αν λες ότι έχει και καλές υπηρεσίες θα είναι τοπ για μένα
Νομίζω ότι πρέπει να κάνω ένα ραντεβού με την εν λόγω κορασίδα αν λες ότι έχει και καλές υπηρεσίες θα είναι τοπ για μένα

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

![300x90[1]](/forum/images/Banners/300x90[1].gif)