Σάντυ (Ανεξάρτητες Βίζιτες)
Κριτικές Χρηστών
Σκρολαρωντας και ψάχνοντας για κάποια ανεξαρτητη, βρήκα την αγγελία της σε γνωστή πορνοσελίδα με αγγελίες. Δεν είχε τηλέφωνο και η συνεννόηση γινόταν μέσω email ή telegram. Έστειλα να δω αν θα απαντήσει και όντως μετά από λίγα λεπτά μου απάντησε με αναλυτικές υπηρεσίες και χρεώσεις. Έτσι κανονίσαμε για μια ώρα ραντεβού απογευματάκι την ίδια ημέρα .
Της έστειλα το νούμερο του δωματίου και το ξενοδοχείο και μου απαντησε πως ίσως θα αργούσε 5-10'. Τελικά ήρθε στην ώρα της !
Χαμογελαστή και πρόσχαρη κορασίδα γύρω στα 25 ντυμένη με ένα φόρεμα. Αρκετά τατουάζ. Φιλιά με το που μπήκε στο δωμάτιο. Δεν είναι skinny αλλά ούτε παχιά με μερικά πιασιματάκια. Με ρώτησε αν ήθελα να πάει για μπάνιο γιατί ήδη είχε κάνει από το σπίτι. Της είπα δεν χρειάζεται γιατί ήδη μοσχομύριζε.
Δεν έχασε χρόνο και κατευθείαν με άρχισε στα φιλιά και στα γλυψιματα. Τον πηρε στο στόμα και δεν άφησε εκατοστό χωρίς να μην το έχει γλείψει. Τα δίδυμα δεν μείνανε καθόλου παραπονεμένα ... αντιθέτως. Συνέχισε με deep πίπα για σεμινάριο. Της είπα να ξεκινήσουμε ιππασία, πέρασμα λαστιχου και το έκανε με πάθος καθώς άλλοτε εγλειφα τις βυζάρες της άλλοτε της έριχνα χαστουκακια στα κωλομάγουλα . Εναλλαγή σε doggie όπου τη κάρφωνα δυνατά με πολύ ωραία θέα και βλέποντας τη να το ευχαριστείται και η ίδια το τέλος δεν άργησε να έρθει στο στόμα της που δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη.
Μετά τη λήξη του πρώτου γύρου φρεσκαρισμα και τσιγαρακι και από τους δυο μας.Καθώς εγώ δεν ειχα τελειώσει ακόμα το τσιγάρο τον πηρε ξανά στο στόμα με δική της πρωτοβουλία ενώ με τα χέρια της έπαιζε το μουνάκι της. Δεν άργησα να σκληρηνω πάλι βλέποντας αυτό το θέαμα και άρχισα να της παίζω εγώ το μουνάκι και να της βάζω δάχτυλο εναλαξ καθώς με πιπωνε καθώς είχε γίνει πάλι μούσκεμα και κατέβαζε όλους τους χυμούς της. Όταν την είδα και σπαρταραγε έβαλα προφυλακτικό και περάσαμε σε ιεραποστολικό δυνατά. Μετά από λίγα λεπτά αφού με είχε κλειδώσει και με ωθούσε και η ίδια όσο πιο δυνατά και γρηγορα με τα πόδια της γινότανε βγήκα έξω και της ξαναέδωσα όλα τα ψωλόχυματα ξανά στο στόμα όπου τα πήρε με ευχαρίστηση.
Ακολούθησε ξανά φρεσκαρισμα, την ευχαρίστησα όπως και εκείνη εμένα με το παραπάνω και αποχώρησε.

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

![300x90[1]](/forum/images/Banners/300x90[1].gif)

Τηλ.;
Telegram : i9954
Σταματησε..