Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Τιμή από: 100 €
  • Εθνικότητα: Μολδαβή
  • Ύψος: 175 cm
  • Βάρος: 55 kg
  • Μαλλιά: Κόκκινα
  • Μάτια: Καφέ (Καστανά)
  • Στήθος: Β Φυσικό
  • Link: Προβολή
  • Κριτικές: 1
  • Προβολές: 451

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

Tsontopoulos AvatarTsontopoulosΜηνύματα: 65 Κριτικές: 22

Ιστορίες: 0

Συγνώμη που δε μπορώ, σε συγχωρώ που δεν το θέλεις Αξιολόγηση: 7.17 — 19/02/2026 - 23:15
Συγνώμη που δε μπορώ, σε συγχωρώ που δεν το θέλεις Αξιολόγηση: 7.17 — 19/02/2026 - 23:15

Μπουμπούκι όνομα και πράγμα , είναι ένα γλυκό και μικρό κοριτσάκι , που. Πραγματικά μου ανέσυρε μνήμες από τα εφηβικά μου χρόνια .

Ολα στητά όμορφα φυσικά , ένα Τάτου στο αριστερό χέρι χαμηλά αν θυμάμαι , και το κορμί πραγματικά μεταεφηβικο , το στήθος της υπέροχο αγέρωχο και ωραίες ροζουλι ρογιτσες , λίγο πιο στρογγυλοπρόσωπη από τις φωτογραφίες .

Ένα πανέμορφο κοριτσάκι , ύψος περίπου στο 174 κάνει iqos , ρωτάει ευγενικά αν επιτρέπεται να το κάνει , και γενικά ήταν πρόθυμη να προσφέρει κάτι ις υπηρεσίες της ….

Έσκασε στην πένα τακούνια σεξυ εσώρουχα , μακριές κάλτσες , τουλάχιστον εντυπωσιακή παρουσία .

Αλλά μπήκε μέσα στο σπίτι με μια αρνητική διάθεση , που έστω και δικαιολογημένη εμένα με
Ξενέρωσε λιγάκι , δεν την κατηγορώ είναι ένα πλάσμα 18 χρόνων ….

Στο σεξ ακολουθεί συμμετέχει τραβάει σεντονακια , κάνει πιπουλες , δαχντθλο δεν αφήνει , αφήνει κάποιους ωραίες ανασουλες με ωραίους μορφασμούς , δεν σε αφήνει με
Κάποιο παράπονο και ούτε μπορώ να τις προσυναψω κάτι αρνητικό αλλά δυστυχώς δεν είχαμε χημεία , οφείλεται στο χάσμα των γενεών ;

Είμαστε 2 αντίθετες αντιλήψεις ;

Ετερώνυμοι χαρακτήρες ;

Δεν ξέρω αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι εγώ παρότι είχε ένα απίστευτο πακέτο , και σίγουρα δικαιολογεί την τιμή ( ξαναλέω πιπίνι πραγματικό ) εγώ δεν πέρασα όμορφα , αν και το προσπάθησα αρκετά .

Ισως το γεγονός ότι ήταν ένας δυναμικός χαρακτήρας να με ξένισε ;

Ίσως να ήταν πολύ διαχυτική ;

Δνε ξερω …

Θα το ξανακάνω μιας και τέτοια
Μπουμπούκια σπανίζουν , ίσως και την ξαναδώ κιόλας μην λέω μαλακιες γιατί και ομορφούλα ήταν και προσπάθησε και καλή συμμετοχή .

Τέλος γενική παρατήρηση , το να εισια εσκορτ προϋποθέτει και την ανάλογη συμπεριφορά , εισια κοριτσάκι σίγουρα δεν εισια κυρία αλλα ο χαβαλές και οι εξυπνάδες πρέπει να έρχονται αφότου γνωριστείς με τον άλλον και πεις 2 κουβέντες γιατί στην αρχή μπορούν τόσο να διευρύνουν την αμηχανία ή και να χειροτερέψουν ένα ήδη αρνητικό κλίμα .

Δεν ήταν ο αυτοσκοπός σου , αλλά όταν στην συνέχεια βάζεις έναν κόφτη που είναι δικαίωμα σου , μετά σε ενοχλεί το ένα , μετά το άλλο μετά στην σπάει εσένα κάτι όλα αυτά συνοθυλευτικά εμένα μου γαμησαν την ψυχολογία .

Χρόνος παραμονής 50 λεπτά καθαρά .

Το γραφείο απίστευτο αν και θα γράψω ξεχωριστή κριτική , πριν να κλείσω το ραντεβού μιλήσαμε για το τι ακριβώς θέλω , πως το θέλω , ποια το προσφέρει γενικά η κυρία Βαλεντίνα μου αφιέρωσε χρόνο και ενέργεια με γνώμονα να περάσω καλά και γι αυτό την ευχαριστώ , ιδιαίτερα για την Ευγενία της , την αμεσότητα αλλά και το έξτρα mile που έκανε για να περάσω καλά !

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 1 ώρα
Κόστος (€) 180
Ημερομηνία συνάντησης Παλαιότερα
Ηλικία πελάτη 30-39
Φωτογραφίες Ακριβείς
Επανάληψη Ραντεβού Θα το σκεφτόμουν
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Φιλί Ναι με γλώσσα
Στήθος Φυσικό
Τατουάζ Αρκετά
Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
Σχολιάστε
Πρόσωπο
Σώμα