Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Renata-3  (Your Angels)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Τιμή από: 130 €
  • Εθνικότητα: Ρωσίδα
  • Ύψος: 168 cm
  • Βάρος: 52 kg
  • Μαλλιά: Καστανά
  • Μάτια: Καφέ (Καστανά)
  • Στήθος: B Φυσικό
  • Link: Προβολή
  • Κριτικές: 6
  • Προβολές: 198

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

xan4625 Avatarxan4625Μηνύματα: 1234 Κριτικές: 57

Ιστορίες: 0

Bingo Αξιολόγηση: 8.17 — 09/03/2026 - 18:36
Bingo Αξιολόγηση: 8.17 — 09/03/2026 - 18:36

Κλείσιμο του ραντεβού με ένα μήνυμα και υποδέχομαι την Ρενάτα σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής
Αποκλίσεις με τις φωτογραφίες δεν υπάρχουν..Απολύτως καμία ..μπορεί κ λίγο καλύτερη από κοντά .
Πάγος δεν υπάρχει για να σπάσει ,βγάζει μια αυτοπεποίθηση.
Αγγλικά μια χαρά ,πετούσε και μερικά ελληνικά μεταξύ σοβαρού κ αστείου .
Με το χαμόγελο στα χείλη
συνεχώς, νάζι ,έλεγε και κάτι
παλαβωμάρες που δεν καταλάβαινα κ πολύ αλλά μου άρεσε ....Εδώ που τα λέμε είναι λίγο στον κόσμο της (με την καλή την έννοια )
Πέσανε τα πρώτα φιλάκια ,με προκαλεί να τις βγάλω τα ρούχα , ωραίο σώμα,μικρό στήθος ,όμορφο.
Σιγά σιγά ανέβαζε στροφές ,τα φιλάκια γίνανε βαθειά γλωσσόφιλα που τα έδινε συνεχώς .
Οι φωνές της είχαν μια υπερβολή ,μου έλεγε και κάτι τρελά πάνω στην πράξη ,της έλεγα και εγώ διάφορα ,, μας πιάναμε κ τους δύο γέλια αλλά συνεχίζαμε ακάθεκτοι .
Δημιουργήθηκε μια ωραία ατμόσφαιρα , ένοιωθα σαν να την ήξερα χρόνια ..
Πολλά κομπλιμέντα εκ μέρους της ,που άμα θέλω τα πιστεύω ,εγώ πάντως για κανένα εικοσάλεπτο ήμουν "ευτυχισμένος"
Κάτσαμε να πάρουμε μερικές ανάσες ,εγώ δλδ ,παράλληλα αγκαλιές ,φιλιά κ χάδια , το ραντεβού εξελίχθηκε όπως θα ήθελα να είναι όλα ..
Μόνη παραφωνία ήταν ότι πέρασε πολύ γρήγορα η ώρα .. . Η Ρενάτα είναι μια κοπέλα που έχει μια τρέλα πάνω της, που μερικούς μπορεί να ξενερώσει ,εμένα μου άρεσε η ώρα που πέρασα μαζί της κ δεν αποκλείω να την ξαναδώ ..
Το θεωρώ μάλλον αρκετά πιθανό εφόσον θα έρχεται Αθήνα .

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 1 ώρα
Κόστος (€) 170
Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
Ηλικία πελάτη 50+
Φωτογραφίες Ακριβείς
Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Φιλί Ναι με γλώσσα
Στήθος Φυσικό
Μέρος συνάντησης Σε ξενοδοχείο
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
Σχολιάστε
Πρόσωπο
Σώμα
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money
Gladiator AvatarGladiatorΜηνύματα: 0 Κριτικές: 1

It’s a kind of Magic! Αξιολόγηση: 10.00 — 04/03/2026 - 20:16
It’s a kind of Magic! Αξιολόγηση: 10.00 — 04/03/2026 - 20:16

Μόλις τελείωσα το ραντεβού με την Ρενάτα στον Πριαμο Μεταμορφωση. Συνήθως δεν γράφω κριτικές, αλλά θα κάνω μια εξαίρεση, γιατί το οφείλω σε όσα διθυραμβικά έγραψαν οι προηγούμενοι καί με βοήθησαν να την επιλέξω. Ε λοιπόν όλα τα διθυραμβικά έχουν γραφτεί ισχύουν και θα προσπαθήσω να μην τα επαναλάβω.

Η Ρενάτα είναι για μένα ξεκάθαρα καλύτερο υπάρχει αυτήν την στιγμή σε γραφείο συνοδών. Στα 57 μου έχω πάει με πάρα πολλές κοπέλες και είναι άνετα στο top 5. Σιγουρα παντως η πιο γλυκιά!

Από το 1ο λεπτό που την βλέπεις σε απογειώνει και σου δίνει να καταλάβεις ότι θα περάσεις τέλεια. Και έτσι γίνεται. Οι φωτογραφίες δείχνουν ήδη πόσο όμορφη είναι και είναι ακόμη πιο όμορφη. Αυτό που δεν μπορούν να δείξουν είναι την ακτινοβολία της, την θετική της διάθεση και το εκπληκτικό της χαμόγελο. Είναι λέων στο ζώδιο αλλά τελικά και στην καρδιά κρίνοντας από τα όσα όμορφα μου προσέφερε.

Στα του αγώνα δεν συνηθίζω να γράφω λεπτομέρειες. Πάντως θα πω πέρα από ένα μοναδικό στοματικό, αγκαλιές, δέρμα μετάξι, σώμα θάνατος, υπέροχα φιλιά και χαδια, δεν με άφησε σε ησυχία και έκανα μαζί της ό,τι μπορούσα να φανταστώ.

Κάπου εδώ κλείνω την περιγραφή και είμαι σίγουρος ότι πολλά ξέχασα να γράψω.

Υ.Γ.1 : Σεβαστείτε την κοπέλα μάγκες. Είναι αστέρι!
Υ.Γ.2 : Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, αλλά ουτε και το μυαλό μου. Ανυπομονώ να την ξανασυναντήσω.

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 1 ώρα
Κόστος (€) 170
Ηλικία πελάτη 50+
Φωτογραφίες Ακριβείς
Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Φιλί Ναι με γλώσσα
Στήθος Φυσικό
Τατουάζ Καθόλου
Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Σχολιάστε
Πρόσωπο
Σώμα
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money
Sniper AvatarSniperΜηνύματα: 14278 Κριτικές: 15

Ρε-Να-Τα ‘ξερα νωρίτερα! Αξιολόγηση: 9.17 — 24/02/2026 - 03:33
Ρε-Να-Τα ‘ξερα νωρίτερα! Αξιολόγηση: 9.17 — 24/02/2026 - 03:33

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω το Sex Club και το YourAngels για το δωράκι, το γραφείο και για την εξυπηρέτηση να το γυρίσουμε σε outcall, με τη συμφωνημένη χρέωση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης, και στους συμφορουμίτες που βοήθησαν στην αποφυγή ορισμένων αρχικών επιλογών μου, οι οποίες στην καλύτερη δεν είχαν καλούς οιωνούς…

Μετά από μια κολασμένη εβδομάδα και με  βάση το πρόγραμμα εκείνης που ακολουθούσε, η συνάντηση θα γινόταν την Τρίτη. Μεσημεράκι Κυριακής λοιπόν, μετά από 1-2 μηνυματάκια στο γραφείο συμφωνήσαμε πως θα ήταν καλύτερα να μιλήσουμε νωρίς το μεσημέρι της ίδιας μέρας για να δούμε ποια κορίτσια θα ήταν τότε διαθέσιμα. Όντως, ανήμερα της συνάντησης και μετά από μια αρχικά προβληματική επικοινωνία μέσω μηνυμάτων, βρίσκομαι να μιλάω με τη Λυδία (αν θυμάμαι καλά το όνομα), η οποία -αφού συζήτησε μαζί μου κάποια θέματα που με προβλημάτιζαν, τόσο για το τρέχον κανόνισμα όσο και για τυχόν μελλοντικές συνεννοήσεις μας- επιβεβαίωσε πως η πρώτη επιλογή μου, η Renata, ήταν διαθέσιμη την ώρα που με εξυπηρετούσε. Γνωστός λάτρης του ανατολικού μπλοκ και δη της ρωσικής σχολής, από τον ενθουσιασμό μου δε ρώτησα καν για τις άλλες 3 επιλογές μου, οι δύο εκ των οποίων ως Ελληνίδες θα ήταν ούτως ή άλλως δύσκολο να έχουν ενημερώσει από νωρίς για τη διαθεσιμότητά τους εκείνη τη μέρα.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, βρίσκομαι στο ξενοδοχειάκι της γνωστής αλυσίδας στα ΒΠ, μισή ώρα πριν τη συνάντηση. Ξυρίσματα και λοιπές προετοιμασίες είχαν γίνει από το απόγευμα, οπότε αφού ενημέρωσα για τον αριθμό δωματίου, έβαλα το κρασάκι να διατηρείται δροσερό, έκανα ένα γρήγορο ντουζάκι και άραξα ακούγοντας μια φανταστική playlist που κάποιος προηγούμενος είχε αφήσει στην TV. Σε κάποια φάση με παίρνει ένας φίλος τηλέφωνο και καθώς μιλάμε ακούω το χτύπημα της πορτούλας, οπότε μόλις άνοιξα η Renata κόλλησε λίγο (αφού δεν ήξερε με ποιον μιλάω), πλην όμως ο χαιρετισμός της ήταν όσο ζεστός της επέτρεπε η διακριτικότητά της, με ένα χάδι στον λαιμό και ένα φιλί χωρίς ήχο.

Αφού ανασυνταχθήκαμε μετά το κλείσιμο της γραμμής, συστηθήκαμε σαν άνθρωποι και -μιας και οι πρόσφατες κριτικές των συναγωνιστών δεν έχουν αναφέρει πολλά- πάμε να δούμε τι αντίκρυσα… Μια γυναίκα (+1 χρόνο σε ηλικία και μάλλον 2-3 πόντους πιο κάτω σε ύψος) κλασάτη, με μακρύ περιποιημένο σκούρο καστανό μαλλί και γενικώς προσεγμένη, ενδεχομένως λίγο παραπάνω βαμμένη από όσο χρειάζεται. Το στόμα της, όπως ίσως φαίνεται στις φωτογραφίες, είναι κάπως ιδιαίτερο, το φυσικό όμως χαμόγελό της και η γενικότερη αύρα της το κάνουν απόλυτα ταιριαστό με το γενικότερο σύνολο. Πέρα από την περιποίηση της εξ Αγίας Πετρούπολης κατοίκου Ισπανίας, το ντύσιμό της ήταν ανάλογο… τακουνάρες που αναδείκνυαν τις ωραίες γάμπες της, ένα παλτό όμορφο και από μέσα ένα μαύρο φόρεμα αποκάλυψη, τόσο που μόλις έβγαλε το παλτό… το δωμάτιο γέμισε καρδούλες και αναστεναγμούς μαζί…  :lol:
Και εξηγώ… την ώρα που πίνοντας κρασάκι κάναμε μια ευχάριστη κουβέντα -που υποστηριζόταν από τα καλά αγγλικά της- καθιστοί στη άκρη του κρεββατιού, σηκώθηκε για να πάει να κάνει ένα φρεσκάρισμα, παρότι όπως ανέφερε είχε κάνει μπάνιο προ μισαώρου (όντως μοσχομύριζε). Πηγαίνοντας όμως να ακουμπήσει το παλτό σε μία πολυθρόνα, έκανε το… λάθος να σκύψει ελαφρώς, οπότε βλέποντας να ξεπροβάλει από το κοντό φόρεμα ένα όμορφα σμιλεμένο κωλαράκι με σέξυ εσώρουχο, μου βγήκε αυθόρμητα ένα επιφώνημα θαυμασμού-καύλας, στο οποίο ανταποκρίθηκε με παιχνιδιάρικη διάθεση. Αφού λοιπόν μου ζήτησε με όμορφο τρόπο να της κατεβάσω το φερμουάρ πλάτης, λίγο μετά βρεθήκαμε να έχουμε πλακωθεί στο όρθιο στα γλωσσόφιλα (η στοματική της υγιεινή είναι εξαιρετική), έχοντας την σηκώσει στον αέρα και εκείνη να έχει τα χέρια της τυλιγμένα γύρω από το λαιμό μου και τα πόδια της γύρω από τη μέση μου. Η καύλα είχε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που πλέον δεν υπήρχε περίπτωση να την αφήσω να πάει για ντουζ, οπότε την ξάπλωσα για ένα γλείψιμο διαρκείας ξεκινώντας από το όμορφο φυσικότατο στήθος της με τις πλήρως ανταποκρίσιμες ρώγες μέχρι το πεντακάθαρο μουνάκι της, το οποίο αφού κατέβασε τα πρώτα υγρά δέχτηκε και δαχτυλάκι, μέχρι που ήρθε το τέλος με αληθοφανείς κραυγούλες και μια χαρακτηριστική αντίδραση που έχω ξανασυναντήσει άλλες δύο φορές στη ζωή μου και θα κρατήσω για μένα. Ακολούθησε μια πιπούλα από την χαρούμενη κορασίδα η οποία τα είχε όλα… χέρι γιοκ, σάλιο τόσο-όσο, περιποίηση αρχηγού και υπαρχηγών, βάθος μέχρι τέρμα, στροβιλισμό γλώσσας και συνεχή οπτική επαφή… Επειδή όμως τέτοιο κορμί ήθελα να το απολαύσω για κάμποση ώρα, την έκοψα και αφού φορέθηκε σκούφος περάσαμε σε ένα πλήρες σετ σεξακίου… ιεραποστολικό, με πόδια στους ώμους, cow για λίγο και μετά στα τέσσερα, για να καταλήξουμε σε flat doggy με ενωμένα τα πόδια της και κάπως έτσι, με την ένταση να έχει χτυπήσει κόκκινο, ήρθε το τέλος εντός καποτούλας. Σημειωτέο ότι σε όλες τις στάσεις που το επέτρεπαν, τα γλωσσόφιλα δε σταμάτησαν, ενώ τα χέρια της ήταν παραπάνω από ενεργά…

Διάλειμμα για ντουζάκια, λίγο κρασάκι και κουβεντούλα αγκαλιά, και πριν το καταλάβω η πετσέτα έχει φύγει και το κορίτσι έχει πιάσει δουλειά με το θαυματουργό στόμα της. Η αποκάλυψη νούμερο δύο όμως ήρθε -καρμπόν όπως και σε άλλη πρόσφατη συνάντηση- την ώρα που πήγε να πιάσει προφυλακτικό και της είπα πως όταν ο δεύτερος γύρος είναι στα καπάκια αυτό μπορεί να έχει επίδραση στη σκληρότητα του εργαλείου. Τότε το άφησε στην άκρη και μου έδωσε τη χαρά να απολαύσω μία από τις πιο επικές πίπες της ζωής μου, η οποία περιλάμβανε όλα τα προαναφερθέντα στον μέγιστο βαθμό (δεν μπορούσα καν να βοηθήσω με το χέρι, γιατί μου τον είχε μπανιάρει τόσο πολύ που γλιστρούσε σαν χέλι), μέχρι που δέχτηκε μαγικά στο στοματάκι ό,τι είχα να της δώσω…

Δεύτερο ντουζάκι, όμορφο σόσιαλ κατά τη διάρκεια της ετοιμασίας της, απόδοση αμπαλαρισμένου δωρακίου για το εξτραδάκι και αποχαιρετισμός με αγκαλιές και φιλιά.

Η Renata τα έχει όλα και συμφέρει. Επιδιώκει και προσφέρει μια αρχική εμπειρία GFE, ο χαρακτήρας όμως και η προσωπικότητά της που βγαίνει σε κάθε της έκφανση αν αναγνωριστεί, εκτιμηθεί και την προσέξεις δεόντως, μπορεί να οδηγήσει την εμπειρία σε επίπεδα που δύσκολα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις.

Αυτά για σήμερα γκάιζ!

Be well, fuck better!

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 1 ώρα
Κόστος (€) ff
Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
Ηλικία πελάτη 40-49
Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Φιλί Ναι με γλώσσα
Στήθος Φυσικό
Τατουάζ Καθόλου
Υπηρεσίες Τελείωμα στο στόμα - 30€
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Σχολιάστε
Πρόσωπο
Σώμα
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money
Tiger21 AvatarTiger21Μηνύματα: 675 Κριτικές: 13

Καυβλακι !!! Αξιολόγηση: 9.67 — 02/01/2026 - 00:39
Καυβλακι !!! Αξιολόγηση: 9.67 — 02/01/2026 - 00:39

Μετά από αρκετές ακυρώσεις που είχα από ανεξάρτητες, αποφάσισα να διαλέξω συνάντηση μέσω γραφείου και δεν το μετάνιωσα. 

Η συννενόηση με το γραφείο ήταν άμεση, με πολύ εύκολο κλείσιμο ραντεβού στον χώρο της κοπέλας σε κεντρική λεωφόρο της Αθήνας.

Η κοπέλα που συνάντησα ήταν πράγματι νεαρή με ωραίο πρόσωπο, κοντά στην ηλικία που αναφέρει,  με ωραίο αδύνατο σώμα, το στήθος ήταν με σιλικόνη αλλά με ωραία αίσθηση και πάνω από όλα ήταν ευδιάθετη και με αρκετή όρεξη για σεξ. 

Στον αγώνα, ηταν ενεργή και ήθελε να περάσω όμορφα, της άρεσε πολύ να γλείφει και να την γλείφουν, με ωραία γλωσσόφιλα, έκανε πολύ ωραίο στοματικό χωρίς προφυλακτικό και καμμία αντίρρηση σε όποια στάση της ζητούσα. 

Πέρασα πολύ όμορφα και θα ήθελα να την ξανασυναντήσω. 

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 1 ώρα
Κόστος (€) 170
Ηλικία πελάτη 40-49
Φωτογραφίες Ακριβείς
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Φιλί Ναι με γλώσσα
Στήθος Καλό σιλικονάτο
Τατουάζ Καθόλου
Μέρος συνάντησης Στον χώρο της κοπέλας
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Δείτε τα σχόλια (2)
Sniper Avatar Sniper 02-01-2026 16:41:09

Είσαι σίγουρος για τη σιλικόνη; (είσαι ο πρώτος που το αναφέρεις)

Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Tiger21 Avatar Tiger21 29-04-2026 06:46:04

Έκανα λάθος :s  φυσικότατο ειναι… 

Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Σχολιάστε
Πρόσωπο
Σώμα
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money
nicknott74 Avatarnicknott74Μηνύματα: 0 Κριτικές: 2

θαυμασια συναντηση Αξιολόγηση: 9.17 — 18/12/2025 - 07:59
θαυμασια συναντηση Αξιολόγηση: 9.17 — 18/12/2025 - 07:59

ευκολη η συνεννοηση με το πρακτορείο, η κοπέλα ηρθε με 5 λεπτα καθυστερηση μονο , ντυμενη με γουστο σαν να βγηκε για ψωνια στην ερμου/καφε στο κολωνακι, χωρις υπερβολές (επιθυμητες?) σε επιπεδο εσωρουχων κλπ
φωτο πολύ αντιπροσωπευτικες
πολύ επικοινωνιακη ,αφού τα αγγλικα της ειναι πολύ καλα, πολύ γρηγορα εσπασε ο παγος (αφου ζητησε προκαταβολικα και το αντιτιμο) και αρχισαν τα βαθια γλωσσοφιλα και οι περιπτυξεις
πολυ gfe σκηνικο, θαυμασιο στοματικο και πολύ υγρο μουνακι στο οποίο ανταπεδωσα το στοματικο, ολες οι στασεις στο ρεπορτοριο με πολύ καλο σεξακι με τελειωμα και των δυο στο σεξ
εξυπνο , κοινωνικο και γοητευτικο πλασμα
θα το ξαναδω με χαρα

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 1 ώρα
Κόστος (€) 170
Εκσπερμάτωση Στο σώμα
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Φιλί Ναι με γλώσσα
Στήθος Φυσικό
Τατουάζ Καθόλου
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Σχολιάστε
Πρόσωπο
Σώμα
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money
Γρηγορης AvatarΓρηγορηςΜηνύματα: 29 Κριτικές: 28

Ανυπομονώ να την ξαναδώ Αξιολόγηση: 10.00 — 15/12/2025 - 15:42
Ανυπομονώ να την ξαναδώ Αξιολόγηση: 10.00 — 15/12/2025 - 15:42

Ότι και να πω είναι λίγο γι’ αυτό το πλάσμα.
Πανέμορφη με κορμί τέλειο. Δέρμα απαλό βελούδινο.
Στήθος  φυσικότατο τέλειο.
Ο χαρακτήρας της με τρέλανε.
Ευγενέστατοι και πάρα πολύ γλυκιά.
Ο έρωτας που έκανα μαζί της απλά ήταν συναρπαστικός.
Συμμετοχή,φιλιά,πίπα, όλα ήταν απίστευτα.

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 3 ώρες
Κόστος (€) 510
Φωτογραφίες Ακριβείς
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Φιλί Ναι με γλώσσα
Στήθος Φυσικό
Τατουάζ Καθόλου
Μέρος συνάντησης Στον χώρο μου
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Σχολιάστε
Πρόσωπο