Ρενάτα (Studio Βριλησσού 46)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Κριτικές: 2
- Προβολές: 79
Κριτικές σε άλλα γραφεία
Κριτικές Χρηστών
Η Ρενάτα είναι μια κοπέλα με καταγωγή από Μολδαβία, αρκετά νεαρή με πιασίματα, αλλά σε καμία περίπτωση παχουλή. Η αλήθεια είναι πως οι απόψεις διίστανται για τη συγκεκριμένη κοπελίτσα, ωστόσο εγώ έχω να επιβεβαιώσω πως είναι κορυφή! Γλυκιά, ομιλητική και πάντα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο της. Η Ρενάτα το μόνο που ζητάει από σένα προκειμένου να σου δώσει μια αξέχαστη εμπειρία είναι σεβασμό. Αν χτιστεί εμπιστοσύνη μεταξύ σας, το παιχνίδι πάει σε άλλο επίπεδο! Πέρα από το το γεγονός ότι η κοπέλα είναι σκέτη καύλα, αγαπάει και σέβεται πάντα τον πελάτη και ένα πολύ απλό παράδειγμα είναι ότι δεν με άφηνε να χρησιμοποιήσω το μαξιλάρι που πιο πριν είχε ακουμπήσει τον πισινό της πάνω διότι μου είπε χαρακτηριστικά ότι το θεωρεί λάθος να ακουμπήσω το πρόσωπο μου σε επιφάνεια που πριν ακούμπησε αυτή παρόλο που ήταν πεντακάθαρη και μοσχομυριζε! Της είπα ότι δεν με ένοιαζε και φάνηκε να νιώθει άνετα πλέον μαζί μου. Εκτός αυτού, η ώρα των προκαταρκτικων, ακόμα και η ώρα μετά το σεξ περνάει πολύ ευχάριστα αφού είναι μια πολυ καλή συνομιλητρια και φροντίζει πάντα να σου μεταδίδει τη θετική της διάθεση. Στα του σεξ πολύ καλή απίστευτος κωλος βυζάκια μέτρια σε μέγεθος αλλά όμορφα σε σχήμα, ξέρει να στήνεται πολύ καλά, φαίνεται να απολαμβάνει κι αυτη τη στιγμή και η αίσθηση του αιδοίου της πολύ καλή. Η πίπα δε, άλλα επίπεδα αφού ξέρει να χρησιμοποιεί και τη γλώσσα της πολύ καλά! Μόνο θετικά για τη Ρενάτα, θα προσπαθήσω να τη ξαναδώ όσο πιο σύντομα μπορώ!
Την ειχα δει στο παρελθον, παραμενει ομορφη, μια γυναικα που σου γεμιζει το ματι και με καλη διαθεση. Σε καλει απο το σαλονι για να περασεις καλα μαζι της. Εχει ωραιο τροπο να σου δειξει οτι θα περασεις καλα και οτι ειναι θερμο θηλυκο.
Γλυκια στην επικοινωνια, σου δινει την αισθηση οτι θα κανεις ωραιο gfe μαζι της και οντως ετσι ειναι.
Κανει ωραιο τσιμπουκι, βαθυ και με ωραια αισθηση αν και ειχα βαλει την καποτα. Πανω απο ολα η ευθυμια της στα προκαταρκτικα ειναι ολα τα λεφτα και σιγουρα σου κανει την πουτσα πετρα. Μετα στηθηκε στα τεσσερα και την γαμησα με την ωραια θεα αλλα και τα ομορφα βογγητα να ακουγονται συνεχεια.
Πολυ καθαρη γκομενα, ηταν ετοιμη και προθυμη να με ικανοποιησει.
Περασα καλα και θα ξαναπαω...

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)