Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Λαουρίτα  (Studio Βριλησσού 46)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Ύψος: 160 cm
  • Βάρος: 58 kg
  • Μαλλιά: Μαύρα
  • Στήθος: B
  • Κριτικές: 1
  • Προβολές: 882

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

Giwrgostk AvatarGiwrgostkΜηνύματα: 0 Κριτικές: 4

Ιστορίες: 0

Τέλεια κοπέλα και γλυκύτατη Αξιολόγηση: 10.00 — 08/03/2026 - 22:24
Τέλεια κοπέλα και γλυκύτατη Αξιολόγηση: 10.00 — 08/03/2026 - 22:24

Τι να πρωτοπώ για αυτή τη κοπέλα; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχω τίποτα αρνητικό να πω.

Όμορφη, παιχνιδιάρα, καθαρή, κορμάρα και μια βασική διαφορά σε σύγκριση με άλλες κοπέλες ότι η παρουσία της και η ενέργειά της φανερώνει ότι περνάς χρόνο με γυναίκα και όχι με κορίτσι.

Πέρα απ' το κομμάτι της ηδονής, που όπως είπα είναι γυναικάρα, είναι εκεί για να ακούσει κάθε σου επιθυμία και εφόσον δει ότι τη σέβεσαι θα σε σεβαστεί κι αυτή και θα σε έχει κορώνα στο κεφάλι της. Κάτι το οποίο βοηθάει πολύ την ένταση της ηδονής είναι ο πολύ καλός της χαρακτήρας, που σε εμπνέει να είσαι ο εαυτός σου. Πριν καιρό που τη γνώρισα, παρότι πρώτη φορά μαζί της, ένιωθα λες και κάνω σεξ με έναν δικό μου άνθρωπο που με ξέρει και θέλει να με κάνει να χαλαρώσω. Σωστή επαγγελματίας! Δυστυχώς τη περίοδο που γράφω τη κριτική, η κοπέλα λείπει για λίγο καιρό, αλλά όταν με το καλό γυρίσει είναι βέβαιο ότι θα την επισκεπτώ και θα είναι ακόμα πιο έντονη η απόλαυση. Όποιος μύστης θέλει να τη δει, να χει κατα νου ότι τέτοιους ανθρώπους σαν την Λαουριτα αξίζει να τους σεβόμαστε και να περνάμε καλά μαζί τους. Αυτά μάγκες μου!

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 30 λεπτά
Κόστος (€) 100
Ημερομηνία συνάντησης Αυτόν τον μήνα
Ηλικία πελάτη 18-29
Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
Καθαριότητα Χώρου Άψογη
Συμπεριφορά Υπηρεσίας Πολύ ευγενική
Στήθος Φυσικό
Υπηρεσίες
Υπηρεσίες Στοματικό χωρίς προφύλαξη
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry