Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Anna-9/Maria-4  (Your Angels)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Εθνικότητα: Ρωσίδα
  • Link: Προβολή
  • Κριτικές: 1
  • Προβολές: 10

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

Pe27 AvatarPe27Μηνύματα: 24081 Κριτικές: 85

Ιστορίες: 0

Αγγελική επανένωση … Αξιολόγηση: 8.17 — 14/04/2026 - 00:13
Αγγελική επανένωση … Αξιολόγηση: 8.17 — 14/04/2026 - 00:13

Θα πω καταρχήν τα λίγα αρνητικά στο ραντεβού γιατί τα θετικά υπερτερούν 

Δε ξέρω αν κάνω λάθος αλλά έχω τη εντύπωση ότι το τηλεφωνικό κέντρο ήταν 24 ωρο προ καιρού . Τώρα νιώθω ότι η επικοινωνία δε είναι το ίδιο άμεση . Δε ξέρω αν φταίει το ότι το τελευταίο καιρό δε είμαι τακτικός πελάτης αλλά μου το έχουν αναφέρει και άλλα μέλη εδώ μέσα ότι απαντάνε μετά από ώρες . Τέλος πάντων δυσκολεύτηκα λίγο αλλά είχα πάρει απόφαση να ξαναπάρω από αυτό το γραφείο γιατί αναθεώρησα κάποιες σκέψεις μου και είπα να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία και να μη κλείνω πλέον πόρτες πουθενά .

Οι κοπέλες που με εξυπηρέτησαν ήταν ευγενικές παρόλα αυτά απλά φαινόταν το τηλ του whatsup του γραφείου εκτός σύνδεσης για ώρες . Τέλος πάντων τα κατάφερα με καλή θέληση κατανόηση και επιμονή .

Ο οδηγός ήρθε πέντε λεπτά νωρίτερα και πήρε και τη κοπέλα ακριβώς στο λεπτό της λήξης δε έφαγε λεπτό .

Τη Αννα τη έχω πάρει από το παλιό της γραφείο αρκετές φορές από δυωρα , τρίωρα , τετράωρα και δυο φορές δωδεκαωρα μια στο χώρο μου μια σε σουίτα.

Από εμφάνιση είναι ξανθιά ηλικία πάνω από 30 , έμπειρη στο χώρο και της εργασίας και στη χώρα μας παρόλα αυτά τόσα χρόνια που τη ξέρω δε έχει καταφέρει να μάθει ούτε αγγλικά . Ομως είναι φιλότιμο κορίτσι το παλεύει και τη θεωρώ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ. Τα της εμφάνισης σίγουρα είναι υποκειμενικά μη ξεχνάμε δε είναι πιτσιρίκα και άλλα γούστα έχει ο καθένας . Σε άλλους αρέσει το σώμα της και το πρόσωπο και οι υπηρεσίες σε άλλους όχι . 

Τη περίμενα στη εξώπορτα και όταν βγήκε από τη πόρτα του συνοδηγού (χωρίς να ξέρει φυσικά σε ποιο πελάτη πήγαινε) με το που με είδε από μακριά έσκασε ένα χαμόγελο ίσα με το ουρανό σα ένα παιδάκι που του παίρνεις παγωτό και χοροπήδαγε μέσα στη μέση του δρόμου από τη χαρά της . Και το εννοούσε . Είχε να με δει από το Απρίλιο του 2024. Και θυμόταν και κάθε λεπτομέρεια .

Ήρθε μέσα ήπιαμε τα ουισκακια μας είπαμε τα νέα μας

Εμφανισιακά για όσους δε τη ξέρουν είναι πάνω από 30 , ξανθιά , με μικρά τατουάζ διακριτικά , ωραίο σώμα γενικά με ενισχυμένο βυζακι , περιποιημένο μανικιούρ και σίγουρα πεντακάθαρο κορίτσι . ( το ήξερα βέβαια αυτό αλλά στο 69 μοσχομύριζε) τηρήθηκε dress code που ζητήθηκε .

Είχα ξεχάσει η αλήθεια τη πίπα της πόσο καλή ήταν αργή βασανιστική βαθειά καυλωτικη . Φιλία με γλώσσα από τη αρχή κανονικά . Οπως πάντα άλλωστε τουλάχιστο μαζί μου . 

Μύριζε ένα μεθυστικό υπέροχο άρωμα που δε το χόρταινα .

Στη πίπα τη έκοψα σε μια φάση γιατί θα τελείωνα άνετα και αφού φορέσαμε σκουφάκι τη πήρα στα 4 πάνω στις μαύρες γόβες της . Μπανάκι και για τους δυο μας και σοσιαλ με τη βοήθεια μεταφραστή . Ακολούθησαν άλλα τρία εύκολα σχετικά γκολακια . Η κοπέλα είναι πραγματικά ακούραστη στη πίπα και επειδή δε μιλάει και αγγλικά σε πιάνει από μόνη της κάθε τόσο . Θυμάμαι πρέπει να χω κάνει το ρεκόρ σε φορές μαζί της στο ένα δωδεκάωρο κάπου 10-12 μια κάθε ώρα και το πηγαίναμε πολύ χαλαρά κιόλας με διαλείμματα μεγάλα για φαγητό ποτό κλπ .

Τα χρήματα τα πήρε στο τέλος άλλωστε ακόμα και τη πρώτη φορά που δε με ήξερε στο άλλο γραφείο και ακόμα και στα δωδεκαωρα τα έπαιρνε στο τέλος . Σίγουρα ξέρει πόσο κύριος είμαι με κάθε κοπέλα άλλωστε . Και αυτό δείχνει το επαγγελματισμό της άλλωστε ότι δε έρχεται για να στα φάει και να σε ξεπετάξει . Το κορίτσι αν είσαι σωστός καθαρός και ευγενικός μαζί της θα στα δώσει όλα .

Είναι μια σίγουρη επιλογή για εμένα όταν δε θέλω να ρισκάρω και έχουμε θεωρώ άψογη χημεία μεταξύ μας κάθε φορά . Μετάνιωσα που δε τη είχα συναντήσει αυτά τα δύο χρόνια και χάρηκα ειλικρινά που ξαναβρέθηκα μαζί της όπως και η ίδια . 

Αννα σε ευχαριστώ για ότι μου χάρισες απόψε 

Λυδια του κέντρου σε ευχαριστώ και σένα για τη διεκπαιρεωση του ραντεβού και τη συννενόηση με τη κοπέλα πριν το κλείσιμο . Ελπίζω να με εξυπηρετήσετε σα γραφείο το ίδιο σωστά όπως σήμερα . Το μόνο που θα ήθελα είναι λίγο βελτίωση στους χρόνους επικοινωνίας 

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 2 ώρες
Κόστος (€) 300
Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
Ηλικία πελάτη 50+
Φωτογραφίες Ακριβείς
Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Φιλί Ναι με γλώσσα
Στήθος Καλό σιλικονάτο
Τατουάζ Μικρά διακριτικά
Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
Μέρος συνάντησης Στον χώρο μου
Υπηρεσίες Τελείωμα στο στόμα - 30€
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
Σχολιάστε