Εμμανουέλα (Call Girls Athens)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Τιμή από: 150 €
- Εθνικότητα: Ελληνίδα
- Ύψος: 165 cm
- Βάρος: 52 kg
- Μαλλιά: Μαύρα
- Μάτια: Καφέ (Καστανά)
- Στήθος: Β Φυσικό
- Link: Προβολή
- Κριτικές: 2
- Προβολές: 1.505
Κριτικές σε άλλα γραφεία
Κριτικές Χρηστών
Σήμερα έλαβε χώρα άλλο ένα απίστευτο ραντεβού με την Εμμανουέλα.την Εμμανουέλα την συνάντησα πρώτη φορά αρχές του χρόνου όπου ήταν σε άλλο γραφείο, και από τότε την βλέπω συνέχεια με έχει καλύψει στα πάντα.Ακουραστο εργαλείο στο σεχ με τρελή όρεξη πάντα με αντοχή πρωτοβουλίες και δεν έχει αρνηθεί σε τίποτα από ότι έχω ζητήσει.Σε λεπτομέρειες πάνω στη μάχη δεν θα αναφερθώ γιατί είναι υποκειμενικό.Το συγκυρία είναι ότι θα συναντήσετε ένα μελαχρινό καυλιαρικο μωρό με ωραίο φυσικό βυζί δυαρι με φανταστική Ρογα ,και ένα πεντακάθαρο υγρό καυτό μουνακι για γλείψιμο και τρελό γαμισι που αν βγάλετε χημεία θα σας απογειώσει.Στα σοσιαλ πολύ επικοινωνιακή και το βασικότερο δεν σου τρώει το χρόνο σου το τιμάει από την αρχή μέχρι το τέλος το ραντεβού.. Αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω
Με τη Εμμανουέλα έχουμε μια αψογη σχέση από όταν ξεκίνησε γενικά μέχρι σήμερα .
Από το παλιό της γραφείο με το οποίο είχα μια άριστη σχέση αμοιβαίου σεβασμού και εκτίμησης δέχτηκα πριν δύο χρόνια και δύο μήνες ακριβώς από άτομο των έσω ένα μήνυμα ότι έχουν μια κοπέλα που θα ανέβαινε στο γραφείο την επόμενη μέρα και δε έχει ξαναδουλέψει ποτέ επαγγελματικά αυτή τη δουλειά και επειδή ξέρουν ότι είμαι κύριος με κάθε κοπέλα τους και δε θα τη τρομάξω πρώτη φορά με το χώρο αν θέλω να τη συναντήσω. Φυσικά και δέχτηκα ρώτησα πώς τη λένε και μου λένε δε έχει όνομα θα τη βγάλουμε όπως θες εσύ . Ήρθε στο χώρο μου και από ότι έζησα μου ρθε να τη βγάλω Εμμανουέλα όπως τις παλιές ταινίες και από τότε με λέει η ίδια νονουλη μου και εγώ βαπτιστήρα μου . Είχαμε πάντα αυτά τα χρόνια μια άριστη σχέση με άψογη χημεία εκατερωθεν . Και ερχόμαστε στο τώρα . Με χαρά είδα ότι πήγε στο CGA που θεωρώ από τα σοβαρά γραφεία αναφορικά στο σεβασμό στο πελάτη εκ μέρους του κέντρου οπότε λέω ωραία θα συνεχίσω να τη βλέπω από εδώ .
Το κακό είναι ότι το πρόγραμμα βγαίνει αυθημερόν αλλά έστειλα νωρίς στις 1400 που άνοιξε το γραφείο ρώτησα αν θα δούλευε και ήμουν τυχερός οπότε και τη έκλεισα .
Ο οδηγός ήταν άψογος στη ώρα του ήρθε και 6 λεπτά νωρίτερα .
Η κοπέλα με το που άνοιξα τη εξώπορτα της πολυκατοικίας ενθουσιάστηκε που με ξανά έβλεπε και όρμησε να με πνίξει στα φιλιά . Από τα καλύτερα και πιο παθιασμένα που μου έχουν δώσει κοπέλες του χώρου γενικά .
Φυσικά τη ξέρω πολύ καλά και ήξερα τι με περίμενε και τι είναι ικανή να καταφέρει . Ανασταίνει και νεκρούς . Δε ξέρω σε άλλους αλλά σε εμένα έχει πάντα τρελές καυλες και δε δίνει το 100 τις εκατό αλλά το 150 πάντα .
Περπατάγαμε από τη εξώπορτα προς το διαμέρισμα και αυτή είχε γραπωθεί πάνω μου με φιλιά να μη με αφήνει ενώ ήδη είχε βάλει το χέρι της χαμηλά και χάιδευε ενώ με ειχε με το άλλο χέρι σφιχτά αγκαλιά .
Η κοπέλα είναι πολυβόλο δουλεύει τα πάντα μαζί .
Ηλικία γύρω στα 35, όμορφο σώμα , βαμενη τόσο όσο , με ένα δερμάτινο κόκκινο μίνι φόρεμα , κόκκινα δαντελωτά εσώρουχα μαύρες κάλτσες διχτυωτές και μαύρες γόβες από εμφάνιση .
Η πίπα ότι και να πω είναι λίγο από τις πιο deep που μου έχουν κάνει να πνίγεται στα αλήθεια και να μη ανοίγει το στόμα της το πήγαινε όσο άντεχε και επαναλαμβανόμενα . Φτυσίματα , γλυψιματα από κάτω τα είχε όλα το μενού .
Μετά ακολούθησε το σεξ όπου κάναμε κάθε στάση κατόπιν παρότρυνσης και της ίδιας που ήθελε σε ένα γύρο να τα δοκιμάσουμε όλα . Ήταν υπέρ καυλωμενη και φαινόταν . Στα διαλείμματα τσιγαράκι , ουισκακι και τα νέα μας . Αυτή τη κοπέλα έχουμε τέτοια εκτίμηση ο ένας στον άλλο σαν άνθρωπο πρώτα από όλα και μετά σα πελάτη - εσκορτ που μπορούμε να μιλάμε δέκα ώρες και να νιώθουμε ότι πέρασαν πέντε λεπτά.
Από ότι ξέρω επειδή και εγώ τη ζούσα σα πελάτης αλλά και παρακολουθούσα κριτικές και σχόλια που γραφόταν πάντα για αυτή , έβλεπα ότι στα δύο χρόνια αυτά ήταν από τα καλά ονόματα του γραφείου και συμπεριφερόταν και στους υπόλοιπους πελάτες το ίδιο και γενικά γραφόταν κάτι καλό
Η ίδια λέει ότι επειδή ήμουν ο πρώτος της πελάτης και με εκτιμάει σαν άνθρωπο δίνει πάντα κάτι παραπάνω σε εμένα αλλά εγώ πιστεύω ότι έτσι είναι με όλους.
Το κορίτσι δε είναι για όσους θέλουν πιπίνια γάλακτος αλλά είναι μια γυναίκα που έκανε το χόμπι της επάγγελμα γιατί της αρέσει το σεξ και αυτό που κάνει .
Θυμάμαι πρώτη φορά που τη βάπτισα με αυτά που μου έκανε έλεγα ότι με δουλεύουν ότι δε το έχει ξανακάνει . Και δε το πίστευα με τπτ από τα πρώτα φιλιά και τη πίπα της της έλεγα μου λέτε ψέματα όλοι μαζί . Από το τρόπο που έβαλε το προφυλακτικό μετά όμως κατάλαβα ότι δε ήταν επαγγελματίας. Και το θυμάται ακόμα και σήμερα που τη είδα
Εμμανουέλα σου εύχομαι καλό ξεκίνημα στο νέο γραφείο είσαι σε πολύ καλά χέρια , σε ευχαριστώ για ότι μου χάρισες και σήμερα , σίγουρα θα τα ξαναπούμε
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τη Δανάη τη τηλεφωνήτρια που μου απάντησε άμεσα στο μήνυμα μου το μεσημέρι , ήταν ευγενικότατη και προθυμότατη να λύσει κάθε μου απορία . Δανάη ίσως σε ρώτησα δυο τρια πράματα παραπάνω και σε κούρασα και θέλω να σου ζητήσω συγνώμη αν διαβάζεις τη κριτική αλλά επειδή δε με ξέρεις σα πελάτη τακτικό όπως άλλα γραφεία ήθελα να μάθεις τι ακριβώς θέλω από κάθε ραντεβού . Τη άλλη φορά τώρα που τα είπαμε θα είμαι και πιο σύντομος . Σε ευχαριστώ και σένα για όλα .
Υ.Γ: η κοπέλα όχι μόνο ήρθε νωρίτερα αλλά έφυγε και 10 λεπτά περίπου αργότερα περιμένοντας το οδηγό . Είχα αρχίσει όπως ήταν ντυμένη να τη χαϊδεύω χαμηλά πάλι και είχε καυλωσει ξανά και υγραθεί το ένιωθα οπότε σκάει μήνυμα από το οδηγό ότι είναι απέξω και λέει φτου βρήκες τη ώρα τώρα είχε πολύ πλάκα ήταν το κερασάκι στη τούρτα 
Πολυαγαπημενε μου Νονε!!!Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!Πέρασα υπέροχα όπως πάντα μαζί σου...Κύριος σε όλα σου όπως πάντα...Ευχαριστώ και εγω για το υπέροχο βράδυ...Φιλιά πολλά ρουφηχτα παντού!!!
Ωραίος! Αφού όμως έφυγε καυλωμένη, στείλε ένα μήνυμα ρε άνθρωπε να κανονίσουμε να την δούμε αμέσως μετά!
:P
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια Νονε μου!!!Υπέροχος όπως πάντα σε όλα σου....Ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο καυλοτικο βράδυ...

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

![300x90[1]](/forum/images/Banners/300x90[1].gif)

Λίγο χαλαρά με τα 10άρια ρε παίκτη. Από τις 24 κριτικές οι 11 απόλυτα 10άρια και άλλες 6 στο 9,5+;
Κριτήρια όπως σώμα και πρόσωπο είναι όπως και να το κάνεις πιο αντικειμενικά…