Γιάρα (Central Spa)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Εθνικότητα: Αφρικανή
- Ύψος: 155 cm
- Βάρος: 55 kg
- Μαλλιά: Μαύρα
- Μάτια: Μαύρα
- Πόλη: Αθήνα
- Κριτικές: 1
- Προβολές: 1.198
Κριτικές Χρηστών
Ήταν να κάνω μια ερευνητική βόλτα στο central spa Μετά από καιρό να περάσω ξανάμε την αγαπημενη μου και διαχρονικότατη gilfara ρούλα αλλά ότανήρθαν οι κοπέλες μουέκανε κλικ ένα μαυράκι με το όνομα γιάρα. Και ήταν φυσικό να μου κινήσει το ενδιαφέρον. Μια πραγματική ebony Περιπτωση me υπέροχο σώμα κώλο και φυσικά διάθεση θετική και ποιοτικά ebony χαρακτηριστικά. Επέλεξα το πρόγραμμα μια ς ώρας για να την χορτάσω περισσότερο και αυτό μου βγήκε σε καλό. Ξεκινήσαμε με ένα υπέροχο μασάζ ερωτικό δίνοντας έμφαση σε αρκετά σημεία που ήμουν πιασμένος και φυσικά χαδάκια αγκαλιές και υπέροχα φιλάκια ανταποδίδωντας και με το παραπάνω την περιποίησή της. Καυλώνειέντονα όταν την γλείφεις και ειδικά στο 69 και στο μουνί αλλά και το να γλείφεις τον κώλο της και να τελειώνεις σε αυτόν είναι όνειρο. Καιέτσι λοιπόν έγινε και μου ήταν σηκωμένο το κατάρτι μου πέρασε προφυλακτικό και κάναμε 3 στάσεις μια κρατώντας την αγκαλιά αλά σβαρτζενέγκερ μια body to body Και μια πισωκολλητά όπου και ήρθε το τέλος εκεί. Γενικά μια ικανοποιητική και με το παραπάνω συνάντηση με ένα τυπάκι όμορφο και κοσμογυρισμένο χωρίς έπαρση φαντασία και τουπέ σπάνιο για τέτοιες γυναίκες και ειδικά στην εποχή μας. Αξίζει να την δοκιμάσετε.

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

Περίεργη βαθμολογία με τα γραφόμενα
με την συμμετοχή στα 3 και το value στα 2 ;!;!
Την ίδια απορία έχω, μήπως ήταν λάθος εκ παραδρομής το 3 στην συμμετοχή; Γιατί από τη κριτική σου βλέπω ότι ήταν θετική
Σκέφτομαι να την επισκεφτώ κ με μπέρδεψες λίγο