Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Κριτικές: 1
  • Προβολές: 782

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

wed AvatarwedΜηνύματα: 72 Κριτικές: 3

Ιστορίες: 0

Ντανιέλα μπουκιά και συχώριο! Αξιολόγηση: 9.33 — 09/02/2026 - 13:41
Ντανιέλα μπουκιά και συχώριο! Αξιολόγηση: 9.33 — 09/02/2026 - 13:41

Άλλη μία επίσκεψη στο αγαπημένο μου στούντιο Κροκεών 6 όροφος. Μερικά από τα θετικά του είναι η εύκολη πρόσβαση από τη Λεωφόρο Αθηνών, το εύκολο πάρκινγκ χωρίς αδιάκριτα μάτια και φυσικά ο χώρος η καθαριότητα και η εξυπηρέτηση. Στο σαλόνι βγήκε μια νεαρή Κολομβιανή η Ντανιέλα, με χαμόγελο και νάζι η οποία με έκανε να βαράω πουτσό παλμούς  , οπότε έδωσα το αντίτιμο 50 ευρώ για απλό πρόγραμμα και πέρασα στο δωμάτιο. Γδύθηκα και ξάπλωσα στο άνετο στρογγυλό κρεβάτι και μετά από 2 λεπτά μπήκε το μωρό. Είχε βάλει χαλαρή μουσική στο κινητό της γθύθηκε και αυτή και άρχισε να μου παίρνει πίπα :mouthfuck: όσο εγώ έγλειφα τι τέλειες σιλικονάτες βυζάρες της  και έπαιζα το μουνάκι της. Όταν ήταν έτοιμο το κατάρτι το καβάλησε με μεγάλη ευχαρίστηση και άρχισε να κουνιέται όπως ξέρουν πολύ καλά οι Λατινες. Στη συνέχεια την γύρισα στα 4 ώστε να απολαύσω την κωλάρα της και το τέλειο δέρμα της. Έδωσα πόνο :statessera: για κάνα 7 λεπτό και τελείωσα με μεγάλη ευχαρίστηση. Ύστερα έκανα ένα ντουζακι και αποχώρησα. Χαίρομαι πολύ που έχω βρει αυτό το στούντιο όπου καλύπτει τις ανάγκες μου!

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 15 λεπτά (Απλό)
Κόστος (€) 50
Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
Ηλικία πελάτη 30-39
Φωτογραφίες Ακριβείς
Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
Καθαριότητα Χώρου Άψογη
Συμπεριφορά Υπηρεσίας Πολύ ευγενική
Στήθος Καλό σιλικονάτο
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()