Σοφία (Οίκος Φυλής 71Α)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Μαλλιά: Μαύρα
- Πόλη: Αθήνα
- Κριτικές: 2
- Προβολές: 442
Κριτικές Χρηστών
Περιμενα στο σαλονι μεχρι να τελειωσει με τον προηγουμενο. Η υπηρεσια χαλαρη και δεν ενοχλησε καθολου.
Η γκομενα μου αρεσε, εχει καλη εμφανιση και φαινεται καλη στην συμπεριφορα. Λιγα λεπτα μονο η αναμονη στο δωματιο, και παιχτηκε διαλογος στην αρχη. Καλο το βαιμπ της, μου αρεσε που δεν βιαζωταν και με κοιταζε στα ματια οταν μου μιλουσε.
Ξεκινησε να μου τον παιζει και με το που πηρε λιγο αρχισε το τσιμπουκι. Οκ απο τεχνικη οχι κατι το τρελο, αρκετο ομως για να μου σηκωθει οπως πρεπει. Με αφησε να την χαιδεψω και να της γλειψω τα βυζια, ηταν καθαρη και χωρις οσμες.
Καναμε λιγο ιεραποστολικο και μετα πισωκολλητο. Αντοχες καλες και εδωσα πονο μεχρι την καταθεση. Σε αφηνει να την γαμησεις και δεν κλεβει.
Γενικα με το 20αρι που εδωσα εμεινα ευχαριστημενος.
Μπουρδελο αυτη τη φορα για γρηγορη απολαυση. Ομορφη η γκομενα, περιπου 25, με φυσικο δυαρι βυζι και τον κλασικο προεξεχοντα βραζιλιανικο κωλο. Στο σεξ κανει ελαχιστο κοπο στα ιεραποστολικα αλλα σε αφηνει να την γλειψεις στα βυζια. Η πιπα της μετρια αλλα γενικα ειναι ωραιο να την βλεπεις αυτη τη γκομενα με τον πουτσο στο στομα. Στηθηκε καλα στα τεσσερα και η μουναρα της ειχε καλη αισθηση. Αντεξε μερικες δυνατες πουτσιες και οταν αρχισε τα βογγητα εχυσα ευχαριστημενος.
Για μια φορα καλη ειναι, ισως και δυο... αλλα δεν νομιζω πως κοιταει για σταθερη πελατεια.

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

![300x90[1]](/forum/images/Banners/300x90[1].gif)